• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka co sie dzieje ?
dziewczyny zakupilam tescik, wiec mam juz dwa bobo i pink, ciekawe kiedy sie zlame i pierwszy zrobie .....
juz powiedzialam mezowi ze jak dostane @ to od razu mam zamiar dokonczyc martini ktore sie do mnie usmiecha a barku :)

reklama
Mama - już sobie wzięłam babeczki :sorry: głupio żeby się zmarnowały :sorry:

Idę coś obejrzeć - nie mam nastroju :-(

Mama - 34 tydz. to byloby za szybko na porod... Chcieli ja do 36 tyg. przetrzymac, tak? Kurcze, mam nadzieje, ze sie uda! Ale to, ze mala nie przybiera juz na wadze to zle?

Rurka - nie martw sie, kochana!!! Testuj, moze owulka sie przesunela!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!!!

37 minut w robocie...

MARY- no kiepsko ,ze nie przybiera bo nie ma jeszcze 2 kg wiec wiesz,jak na ten tydz.ciąży i malo waży...a ginek.chce wytrzymać jeszcze choć tydzień -do 35t.c. ciągle jej podają leki na rozwój pluc Małej..ach ciężka ta ciąża dla Niej-prawie pol ciąży w szpitalu...a w domu synek...teskni za Nim....

EWULA- no i git-o to chodzilo-humorek sie poprawil i tak trzymać:)

RURKA- ,zeby stwierdzic jak u Ciebie "organizm dziala" to trzeba kilka cykli poobserwować-nie doluj sie to dopiero pierszy test..jak jutro druga kreska bedzie mocniejsza to znaczy ze jesteś przed owu i poziom LH rośnie a jak bedzie bledsza lub bedzie tylko 1 kreska to jest szansa,ze owu juz byla...tak czy tak coś sie jutro dowiemy a dzialania byly to najwazniejsze:)

głowa do góry!!

rureczka co sie dzieje ?
dziewczyny zakupilam tescik, wiec mam juz dwa bobo i pink, ciekawe kiedy sie zlame i pierwszy zrobie .....
juz powiedzialam mezowi ze jak dostane @ to od razu mam zamiar dokonczyc martini ktore sie do mnie usmiecha a barku :)

Gumisia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za test!!! :tak:

Mama - no, Marcepanek ciezko znosi te ciaze... Kurcze, nie wiedzialam ze maluszek tak malo wazy! Oby tylko mala Nikolka urodzila sie w pelni sil i zdrowiutka!!!

dziewczyny bo wy sie na tym znacie szczegolnie mamita jak to jest z ta temperatura
mozecie mi jakos objasnik jak to powinno przebiegac w prawidlowym cyklu 28 dniowym i jak w takim cyklu ale kiedy sie zajdzie w ciaze?? mam nadzieje ze rozumiecie mnie o co mi chodzi :)

reklama
gumisia od owulki temp powinna być podwyższona, jeśli w okolicach @ spadnie to @ przyjdzie, a jeżeli dalej jest podwyższona i @ nie przychodzi to jest szansa na bejbi ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry