• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gumisia - jesli skok temperatury utrzymuje sie przynajmniej 18 dni od owulki, to jest spora szansa na dzidzie!

25 minut w robocie... Aaaaaaa, siku!

reklama
hmm to ja nie wiem co i jak nic madrego teraz nie wymysle, bo jakos tak nie pilnuje tej temperatury wiec sie nie doluje, wole sie skupic na tych objawach ktore sa wyrazne, oby tylko objawialy ciaze,
dziewczyny ja nie wytrzymam i wczesniej zrobie ten test, bo juz mine nosi, tylko mysle kiedy .... jakies pomysly ktorego dnia cyklu bo do dnia @ nie wytrzymam no normalnie nie wytrzymam, ja niecieprliwa bestia jestem

GUMISIA- no z tempka to tak jak Rurka napisala...ja mialam tak,ze jak zaszlam w ciążę z dziecmi to w obu przypadkach po 6 dniach od skoku na owu mialam drugi skok po zagniezdzeniu :))

moge zrobić fotke mojego cyklu z Domisiem i wysle którejś z Was sms i wstawi bo ja fotek nie umiem wstawiać wiec jak któraś umie to prosze na PW numer tel i wyślę fotkę ciążowego cyklu i nieciążowego :))

rurka a może faktycznie już była owulka. Ja też mam nadzieje ze moja owu była w poprzedni weekend bo wtedy działaliśmy;) a dziś ja mam już chyba wszystkie oznaki ze jestem już po owu. Będzie dobrze skarbie zaciskamy &&&&&&&&&&&& i czekamy do naszego testowanka

hej kobietki ja wieczornie-wlasnie bawilam sie moim profilem i jesli by ktos zerknac to chyba udalo mi sie dodac zdjatka do mojej galerii-ja to oczywiscie ciemna masa jestem w tej kwestii-ale jakby cos to na jednym ja i moj brzuszek a drugie zdjatko to aktualne mojego synka;)

GUMISIA- dziewczyny testowaly na 3 dni przed@ i wychodzily ...ja bede czekala do dnia @ i jak nie przyjdzie to na drugi dzień zrobię...też mnie nosi ,ale poczekam :)

niom to ja mamita zadnych skokow nie mam jak narazie :( dobra ale na temperaturke to moze wiele rzeczy wplynac :P zapominam o tym bo dolowac sie nie chce, to ja chyba w pn zatestuje jak juz nie bede mogla wytrzymac to beda 4 dni przed @, chyba ze jakos sie opanuje :)

PAULINA- cześć :) noo kochana-Daniel duży jak na 2 i pół roku :)) a i Ty ladnie rośniesz -śliczne fotki :))

GUMISIA- no ja pisalam Ci wyżej,ze na 3 dni przed @ powinien test wykazać (ale nie musi ..) tak wiec jak niecierpliwa jesteś to testuj za 4 dni :)

reklama
mamitka ty to twarda babka jestes, ja to kocurka podziwialam, ale wlasnie mnie mecza te objawy, i boje sie ze sobie wkrecam , bo ogolnie juz okolo 5 objawow jest takich wyraznych ale dziwi mnie ze tak wczesnie od 17 dnia cyklu ?? czeste sikanie opuchlizna, ciagniecie w brzuchu zmeczenie rozdraznienie, mozliwe zeby tak wczesnie cos bylo na rzeczy ?;/ i dlatego tak swiruje, bo jakbym miala polegac na intuicji to watpliwosci bym nie miala :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry