WIOLKA1509
Fanka BB :)
oj mama05 za tez czuje co nam marylka napisze
i juz zaciskam poslady z radosci:-)
i juz zaciskam poslady z radosci:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i juz zaciskam poslady z radosci:-)
muszę Wam powiedzieć, że odwaliłam kawał porządnej roboty, ciekawe tylko jak bardzo jutro będzie się użalał mój kręgosłup
Ale co tam, mężuś będzie miał niespodziewajkę, bo jeszcze wczoraj jak rozmawialiśmy to wspominał, że musi się wziąć za podcinanie krzaczków i przekopanie ogródeczków 

bo wpadłam w taki wir ogrodowych szaleństw 

oj będzie się działo 

Było by super gdyby się bez dało ale przy moich nie pękających jajeczkach to raczej wątpię. Mieliśmy się zacząć starać w tym miesiącu bo odstawiłam plastry ale musimy się upewnić co do pracy M i ja muszę jakąś pracę wreszcie znaleźć - chociaż żebym parę miesięcy popracowała bo kurde 24 lata i mam 6 miesięcy przepracowanych tak oficjalnie i legalnie. Bo tak nieoficjalnie to pracowałam wcześniej 3 lata jako instruktor jazdy konnej i pomoc przy hipoterapii. A że za pracę miałam darmowe jazdy i możliwość uczestniczenia w zawodach to inna bajka 

i najwazniejsze,ze smakowalo. SOL-ja sprobuje 2 m-ce po odstawieniu anty.i jak nie wyjdzie to pojde na wizyte i tez pogadam o Clo bo znalazlam moje zapiski temp.jak staralismy sie o dzieci i ja juz zapomnialam ,ze z Domisiem zaszlam wlasnie na Clo-bralam od 5 do 9 dnia cyklu i po tym sie udalo,wiec jak po 2 m-cach prob nic nie wyjdzie to bede brala Clo a co
;-)