reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja tez czekam na zdjęcia a kwas foliowy możesz brać jak najbardziej ty się będziesz lepiej czuć bo będziesz się przygotowywać a ja nawet gdzieś czytałam że kobiety które biora anty to powinny właśnie brać kwas foliowy :) bo anty wypłukują jakieś tam witaminy :)

no tak wczoraj sobie wykombinowałam że skoro on tez tak bardzo chce a ja dostaje już urojonej - nawet mnie wczoraj pępek bolał jakby ktoś od środka mnie z niego ciągnoł - to masakra już a że musimy 2 m-ce odczekac to akurat w czerwcu byśmy zaczeli i nie urodziła bym w renament :):)

No to przesyłam kilka próbek ;-)

12..jpgSN152144..jpgSN152168..jpgSN152143..jpgSN152140..jpg

jak wybieram sie nad morze a co roku mi sie zdarza to nocujemy w Kątach rybackich w pensjonacie Zakątek znam jest nie za drogo i co najważniejsze cisza i spokój . a tak to zwiedzamy ,,, no i tam plaża jest czysta i nie za tłoczno .teraz miejsce noclegu chciałam zmienić bo jedzie ze mną szwagierka , będzie ubaw po pachy bo ona to bez mamusi ( mojej teściowej ) się nie rusza ,,hihihih .
a co do autka to już sie oswoiłam że stoi pod oknem , ha ha , mąż w pracy a ja dziś mam dwa do wyboru ,

mama 05 nie kus..... bo ja uwielbiar racuszki ale nie umiem ich robic...:no:
WIOLKA- nic trudnego- ciasto jak na nalesniki(maka,mleko i 2 jajka) do tego lyzeczka proszku do pieczenia ,szczypta soli,lyzeczka cukru waniliowego i na duzych oczkach na tarce trzesz na wiorki jablko-mieszasz:tak:i teraz 2 opcje-albo na patelni robisz dwa male placuszki na wolnym ogniu i one sobie rosna,przewracasz na druga str. i gotowe albo do rondelka wlewasz dosc duzo oleju(jak na pączki) i mala chochelką wlewasz ciastko i racuszek plywa w oleju. po wyjeciu zawsze obsypuje cukrem pudrem:tak:SMACZNEGO!!!
ja tez czekam na zdjęcia a kwas foliowy możesz brać jak najbardziej ty się będziesz lepiej czuć bo będziesz się przygotowywać a ja nawet gdzieś czytałam że kobiety które biora anty to powinny właśnie brać kwas foliowy :) bo anty wypłukują jakieś tam witaminy :)

no tak wczoraj sobie wykombinowałam że skoro on tez tak bardzo chce a ja dostaje już urojonej - nawet mnie wczoraj pępek bolał jakby ktoś od środka mnie z niego ciągnoł - to masakra już a że musimy 2 m-ce odczekac to akurat w czerwcu byśmy zaczeli i nie urodziła bym w renament :):)
MARYLA- NO TO WYCHODZI NA TO,ZE OD CZERWCA DZIALAMY RAZEM:-D:-D:-D:-DMy tu juz widzimy,ze Ty dluzej nie wytrzymasz:no::rofl2::rofl2::laugh2:ale super-a mial byc listopad-haha:laugh2:SERGEEVNA- to Ty rob te kolczyki na sprzedaz-super Ci to wyszlo!!!!!zdolniacha:szok:BALBINKA- a Ty pracujesz i pracujesz to tez wlec na racuszki bo pewnie nie masz kiedy zrobic obiadu jak tak ciegla pracujesz:-Dale w weekend ma padac:confused2: wiec trzeba wykozystac pogode:tak:

znowu nastala cisza... a ja wam wkleje moje zdjecia slubne:-)

Załączniki

• DSC04514..jpg
    DSC04514..jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 45
  • S3010019..jpg
    S3010019..jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 46
mama - to ja się dołączam do czerwca bo mój M mi taką datę ostatnio rzucił zamiast lipca :-D jeszcze z miesiąc i zejdziemy do maja :-D Bo w styczniu była mowa o wrześniu/październiku :-D

wiola - a twój mąż strasznie podobny do mojego kolegi - prawie bliźniaki :-D

A ja sobie domek posprzątałam i teraz Karola się grzecznie za mną bawi a ja sobie postanowiłam was poczytać. Nie chce mi się dzisiaj wybitnie nic robić. Do niedzieli jeszcze parę dni :-p

SOL-no to jest nas coraz wiecej na czerwiec:tak::-Da Wy bedziecie narazie probowac bez wspomagaczy czy odrazu dzialasz na Clo???jesli mozna zapytac oczywiscie:sorry2:WIOLKA- pieknie wygladaliscie:tak::tak::tak:

reklama
no teraz to nie ma szans żebym wytrzymała do listopada :):) no chyba że @ będzie ciągle przychodzić ale mam nadzieje że nie :)

a kolczyki są super

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry