WIOLKA1509
Fanka BB :)
mama 05 nie kus..... bo ja uwielbiar racuszki ale nie umiem ich robic...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

WIOLKA- nic trudnego- ciasto jak na nalesniki(maka,mleko i 2 jajka) do tego lyzeczka proszku do pieczenia ,szczypta soli,lyzeczka cukru waniliowego i na duzych oczkach na tarce trzesz na wiorki jablko-mieszaszmama 05 nie kus..... bo ja uwielbiar racuszki ale nie umiem ich robic...![]()
i teraz 2 opcje-albo na patelni robisz dwa male placuszki na wolnym ogniu i one sobie rosna,przewracasz na druga str. i gotowe albo do rondelka wlewasz dosc duzo oleju(jak na pączki) i mala chochelką wlewasz ciastko i racuszek plywa w oleju. po wyjeciu zawsze obsypuje cukrem pudrem
SMACZNEGO!!!MARYLA- NO TO WYCHODZI NA TO,ZE OD CZERWCA DZIALAMY RAZEMja tez czekam na zdjęcia a kwas foliowy możesz brać jak najbardziej ty się będziesz lepiej czuć bo będziesz się przygotowywać a ja nawet gdzieś czytałam że kobiety które biora anty to powinny właśnie brać kwas foliowybo anty wypłukują jakieś tam witaminy
no tak wczoraj sobie wykombinowałam że skoro on tez tak bardzo chce a ja dostaje już urojonej - nawet mnie wczoraj pępek bolał jakby ktoś od środka mnie z niego ciągnoł - to masakra już a że musimy 2 m-ce odczekac to akurat w czerwcu byśmy zaczeli i nie urodziła bym w renament![]()

My tu juz widzimy,ze Ty dluzej nie wytrzymasz

ale super-a mial byc listopad-haha
SERGEEVNA- to Ty rob te kolczyki na sprzedaz-super Ci to wyszlo!!!!!zdolniacha
BALBINKA- a Ty pracujesz i pracujesz to tez wlec na racuszki bo pewnie nie masz kiedy zrobic obiadu jak tak ciegla pracujesz
ale w weekend ma padac
wiec trzeba wykozystac pogode
jeszcze z miesiąc i zejdziemy do maja
Bo w styczniu była mowa o wrześniu/październiku