reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
na bloga dziś nie będe miała czasu może jutro uda mi sie coś wstawić nowego, nie no połowy to nie sprzedałam a nabrałam naprawde dużo za to ta druga babka malutko w porównaniu do mnie a na dziś miałam zarezerwowaną spacerówke klientka sobie zamówiła - właśnie odebrała i łóżeczko z całym wkładem :) tzn pościelą materacem i całą resztą :):) i sprzedałam w końcu łóżeczko turystyczne :):) już myślałam że go nie sprzedam 1,5 m-ca stało na sklepie :(:(:( ale udało się , mam nadzieje że jeszcze ktoś dziś wpadnie ja właśnie skręcam krzesełko :):):)

reklama
Wiolka z takich rzeczy co piszesz to jeszcze dostawy nie miałam a nr konta to na blogu znajdziesz imie i nazwisko tez :):) ale spoko wyśle Ci za jakieś 15 min na priva całość i nie będziesz musiała szukac :):)

WIOLKA- suuuuuper,ze Iwa tak ladne spala-czyli,ze mozna:-D:-D:-D:-Di zalatwiaj ten internet w Pl szybko bo bedziemy tesknic za Toba:tak::tak:brat wlasnie pojechal ,ja polozylam Domisia-mam od rana otwarty balkon i piekna wiosna wypelnila dom-ja mam ogród od 10.30 do wieczora w slonku wiec mam cieplutko i slonecznie w domu.zaraz biore sie za obiad-racuchy z jablkiem z cukrem pudrem-dzis na slodko-pewnie przez @:laugh2:

Maryla, to widzę że interes się kręci na całego :-):-)
Mama99, macie nowy nabytek. Fajnie :-):-)

Ja kobietki zmykam się pindrzyć i wybywam do pracy, a pogoda jest jak w lecie. Po prostu cudo!!! :-):-):-) Aż żal iść do pracy :-D

:-) kobitki szukam jakiegoś fajnego ale sprawdzonego miejsca na wczasy nad polskim morzem coś w okolicy krynicy lub władysławowa , znacie coś fajnego ,
MAMA99- ja wole mniejsze miejscowosci na wakacje ,wiec jesli Ty tez to polecam DZWIŻYNO- kolo Kolobrzegu:tak:;-) MARYLKA- suuuper dzis dzien na sprzedaz co i widzisz nie ma sie co martwic tamta babka:no::-pty masz przewage-nasze kciuki:tak::-D:-D:-D PYSIA -szykuj sie i milej pracy;-)

A ja dzisiaj jakaś nietomna chodzę :dry: mam cały czas okna pootwierane i chodzę w krótkim rękawku :tak: tylko jakaś taka jestem. Karola mi niedawno usnęła i chyba się z nią położę bo padam na pysk :dry: A zeby nie było wstaliśmy po ósmej :-(

mama - to w wakacje szalejemy razem :-D

Witam Kochane Kobietki :laugh2:
Dzisiaj znowu mam wolne od pracki, właściwie to taki "mini weekend" bo u nas w pracy od soboty się zacznie młyn i w niedzielę idę na 12 godzin na nockę, wracam w poniedziałek o 6:00 i znowu na 14:30 do pracy... No ale nie narzekam, sama się zgodziłam i w końcu nie za darmo ;)

mama05 @ przyszła, ale fakt, że jak już zafasolkujesz to urodzisz akurat na wiosnę, będzie cieplutko, jasno na dworze i będziesz mogła z Maleństwem spędzać dużo czasu na dworze :tak:
marylka teraz przy takiej pogodzie i świeżej dostawie to będą do Ciebie klienci walić drzwiami i oknami :tak:
mama99 zazdroszczę nowego autka... My mamy peugeot'a 206 z 1998r. i mój Połówek to już wariuje, że auto jest w rozsypce i przeraża mnie wizja zakupu nowego... :dry:

A ja wczoraj miałam wenę i zrobiłam 17 par kolczyków :laugh2:

reklama
mama99 gratuluje samochodziku :):)

no drzwiami i oknami to jeszcze nie walą ale troche sie ruszyło mam nadzieje tylko że będzie wiecej osub a nie tylko te wczesniej " umówione" ale to fakt mam wasze kciuki a to bardzo dużo :):)
no muszą teraz klienci przychodzic bo tyle tego nabrałam że szok, nie wiem jeszcze jak to spłace :):) zawsze mam termin 2 tygodnie :) mam nadzieje że uzbieram :):)
a ja mam taki plan na sobote: zrobie pizze kupimy jakieś % i pogadam z mężulkiem bo skoro on też chce dzidzie albo jak on to mówi obcego :):) - ale romanty co to pogadam czy może wogule zrezygnuje juz z tabletek bo i tak 2 miesiące musimy odczekać :) no mam nadzieje że się zgodzi :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry