reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia,mama pewnie,że fajna pora:tak:.my w tamte wakacje tez działaliśmy,ale się nie udało,ale najważniejsze jest to,że udało się teraz:tak::-).tez chciałam wiosennego bobasa,ale jedno zimowe juz mam i tez jest ok.najważniejsze ,żeby było zdrowe:tak::-).ciągle przesyłam Wam ciążowe fluidki:tak::-D.
marylka hallo!!!!

reklama
Mama, ja tez bardzo myślę o bobasie. Chyba nawet bardziej niż o samym ślubie :-D:-D:-D
Już się nie mogę doczekac staranek. Gin mi dała receptę na jeszcze jedno opakowanie anty a w torebce tez mam ze 2 opakowania i po nich wszystkich ruszamy :-D:-D:-D

Bibinka, najwazniejsze, że Wam się udało teraz ;-);-);-) I już bym chciala tez chodzić z brzuszkiem ale musze jeszcze poczekac troszkę :-D:-D:-D

BIBINKA-ja caly czas lapie te fluidki tak na zapas:tak: staram sie doszukiwac plusow w tej sytuacji- jak zaczniemy od polowy czerwca to moze w lipcu sie uda a od wrzesnia Domi tez bedzie w przedszkolu i bede miala czas na jezdzenie do ginek,na badania i wogole a teraz musialabym jezdzic z Nim:baffled:no nic nie ma co debatowac-wezme te 63 tabletki po nich dostane @ i potem dzialamy;-)a Ty Bibinka-jak bardzo boli brzuszek to bierz no-spe po co masz sie stresowac ,skoro no-spa jest bezpieczna w ciazy.PYSIA- Ty tez widze juz przebierasz nogami na dzidzi....

Hejka
Mama ściskam mocno,bardzo mi przykro że @ przyszła ale mam nadzieję że następnym razem się uda,trzeba w to wierzyć:)

U nas dziś piękna pogoda,nie długo wychodzę z mężem na spacer porobić zdjęcia i troszkę zwiedzić miasto:)
Zdjęcia na blogu się pojawiły jakieś nowe także zapraszam do oglądania:)
Życzę wam miłego dnia,buziaki laski:)

Mama, masz rację. Myslę o tym wszystkim namiętnie. W ogóle jak wyszłam od gina to taka szczęśliwa jakoś co najmniej jakby mi powiedziała, ze w ciąży jestem :-D:-D:-D
Ja też chyba mam 3 opakowania i końcówka tego co teraz, okres i staranka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zwariuję do tego czasu :-):-):-)

Witam Was kobietki :)

Ja jak rano wstałam i wyszłam z psami na ogród, tak zostałam przy krzaczkach i w końcu je podcięłam :)))) To lepsze niż kawa ha ha ha
zaraz będę się zbierać do przekopywania ogródków a jak sił mi starczy to może dywan w salonie wypiorę :?

Mama, szkoda, że @ przyszła, ale jak sama piszesz - są tez z tego jakieś plusy ;)
a ja się dowiedziałam, że wczoraj moja babcia zamówiła mszę w intencji naszego bobaska, żeby nam się udało. Msza odbyła się w kapliczce :) Te dobre fluidy z każdej strony działają co tylko sprzyja dobremu samopoczuciu i mam więcej wiary :)

A ja dzisiaj czuję jak moje jajeczka "żyją". Wczoraj na teście owulacyjnym wyszła słabiutka krecha. Dzisiaj tez sie przetestuję, jutra kolejna wizyta u gin i tez się przetestuję ;) Mam nadzieję, że M zdąży do "nas" ;)
Buziaki Kochane, będe Was tu podgladać :)

Balbinka, to kiedy zaczynacie staranka ? Na dniach? ;-);-);-)
Ty masz jakąś hodowle psów? Bo wchodziłam na tą stronkę Twoją i tak wnioskuję :-):-)
Maryla, gdzie byłaś jak CIę nie było :confused::confused: :-):-)

BALBINKA- witam slonko nasze zapracowane od rana:tak:Ty masz tak jak ja-jesli chodzi o ogrod-kawy nie trzeba jak tam dzialam:tak::tak:a Tomek na mnie mowi "MAJA W OGRODZIE":-D:-D:-D DOMI OD 1,5 GODZINY NA OGRODZIE Z WUJKIEM ,JUZ ROWEREM JEZDZIL,W PILKE GRALI,TERAZ BAWIA SIE AUTAMI Trzymam &&&&& zeby mąż do Was zdążyl!!!:cool2: AGNIESZKA- fajnie,ze masz chwile zeby do nas zajrzec!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Pysia, no suwaczek pokazuje, ze dzisiaj mam miec owulke, ale w tym miesiącu chce poczekac na mojego M jak wróci z Londynu :) Przylatuje w sobotę i do poniedziałku nie wychodzimy z sypialni ;)
Tak, mam hodowle psiaków :) Cała stronka jest im poświęcona, ale będe robiła nowy imige ;) i od strony graficznej i trochę w zakładkach "pomieszam" ;)
mama, a no dokładnie - piekna pogoda i ogród dodaje mi takiego powera, że wczoraj dopiero o 14 śniadanie zjadłam :-/ Mój M tez uwielbia pracowac w ogrodzie, szczególnie jak ma kosić trawę traktorkiem ha ha ha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry