S
Sol
Gość
agniecha - miłego dnia

pysia - moja jest 7 lat starsza i to bardzo brzydka różnica bo niby już Majka była duża ale jeszcze nie do końca i byłam jej kulą u nogi - tą która zabrała uwagę rodziców. Mój mąż na 14 lat starszą siostrę i też dobrze się dogadują
Za to z Martą - moją przyrodnią młodszą dogadujemy się świetnie
To moje kochane słoneczko. Dlatego nie chcę robić dłuższej przerwy między dziećmi - te 3 lata to i tak rok za dużo wg mnie ale nie dało się inaczej
bibinka - jaki masz patent na ciastolinę w dywanie? Bo ja suszę suszarką i wyskrobuję
Bo na mokro raz mąż zrobił to plamy zostały 
A my zaraz spadamy na spacer - piękne słoneczko - aż żal nie wyjść na dwór
A stronka poczeka z dokańczaniem formularzy itp 

pysia - moja jest 7 lat starsza i to bardzo brzydka różnica bo niby już Majka była duża ale jeszcze nie do końca i byłam jej kulą u nogi - tą która zabrała uwagę rodziców. Mój mąż na 14 lat starszą siostrę i też dobrze się dogadują
Za to z Martą - moją przyrodnią młodszą dogadujemy się świetnie
To moje kochane słoneczko. Dlatego nie chcę robić dłuższej przerwy między dziećmi - te 3 lata to i tak rok za dużo wg mnie ale nie dało się inaczej
bibinka - jaki masz patent na ciastolinę w dywanie? Bo ja suszę suszarką i wyskrobuję
Bo na mokro raz mąż zrobił to plamy zostały 
A my zaraz spadamy na spacer - piękne słoneczko - aż żal nie wyjść na dwór
A stronka poczeka z dokańczaniem formularzy itp 

nocka cala przespana i po 7 zawiozlam Zuze do przedszkola,zajechalam po zakupy i jak wrocilam to po chwili Domi wstal-7.40 i potem brat z dziewczyna i sniadanko i Bibinka- tez sie bawia u gory ciastolina-a rodochy przy tym