reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja popijam kawę, a malutka mi już śpi półtora godziny. Mały słodziak

Hmmm... mam ochotę na kiełbachę z grilla albo na szaszłyczka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mojego musze wyciągnąć na grilla w sobotę... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Balbinka
, masz rację :-):-) Jak mężulo wróci tak go nie wypuszczaj :-D I życze już owocnych staranek :-):-)
fajne te pieski

Zaraz wracam. "moje" maleństwo się obudziło i nie wiem czy cioci czasem jakiejś niespodzianki nie zrobila :-D

Niespodzianki nie ma, a ja lecę stąd. Muszę firanę wyprasować do pokoju mojego i pranie zrobić, a małą oddam w ręce babci :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czesc dziewczyny.
a Iwonka dzis spala do 8.10a zasnela o 21 i tylko raz sie obudzila:szok:moja grzeczna dziewczynka. bylysmy juz dzis na szczepieniu, trzy razy ja kuli.:no:ale bylo placzu.
dzis jedziemy sprobowac rozwiazac umowe o internet bo nie wiadomo czy uda sie ja rozwiazac tak od razu. wiec jak sie uda to nie bedzie mnie przez najblizszy czas na BB:dry:
sol super strona
mama05 przykro mi ze @ przyszla. ale za to potem bedziemy wszystkie razem z brzuszkami chodzic.

:-)cześć moje panie u mnie pogoda jak prawie latem ( temperatura jeszcze zimowa:-D:-D:-D:-D:-D)
te nasze problemy z eksiarą trwają od kilku lat , więc to nie nowość dla mnie ,, zdąrzyłam się przyzwyczaić . tylko mnie to wnerwia ,,:wściekła/y::wściekła/y: jak można być takim głupim , ale widać można ,szkoda młodej ale mamusia tak decyduje a młodej w to( hai laif ) , pamiętacie jak wspominałam że mój m,,, tylko ogląda auta w necie ,, miałam rację że coś cichcem planuje , wczoraj wrócił i oznajmił ( kochanie może i twoja macica nie chce pracować poprawnie ale przynajmniej będzie miała czym wygodnie jeżdzić kupiłem ci almerę stoi przed domem ,,,:szok::szok: tak mnie zatkało ) . no i mam almerę ...

Witam i ja;-)
Juz byłam z psem na spacerze i zrobiłam małe zakupy zaraz biore się za pranie i sprzątaknie bo syf jak cholera:no:
Pogoda u mnie piekna aż szkoda siedzieć ale mój w pracy:crazy:
mama05 szkoda że @ przylazła.
Kurcze ja tez ciągle mysle o bobasku. Szkoda że w 2010 już nie zostane mamą, ale cóż plany nie zawsze wychodzą:zawstydzona/y:
teraz staram się włączyć na luz i nie myśleć ale nie da się.
Pozdrawiam;-)

:-)nie to dla nas oboje ,,, on się tylko śmiał nie planowaliśmy takiego zakupu , mamy auto którym jeżdziny nie całe 2 lata więc potrzeby nie było , to zwykły kaprys mojego męża .. cieszy się jak dziecko . mieliśmy auto z 2006 , a terza mamy 2008 no po prostu superrrr ,,,
wiecie co ja za tydzień i ciut mam mieć @@@@ ale nie mam żadnych objawów :no: jutro mam badanie moczu po zapaleniu i myślę że to dlatego . ale z drugiej strony jakoś dziwnie sie czuję jakbym była w ciąży nic nie mówię bo stary powie że już wariuję ale jakoś tak dziwnie ,:szok:

:-) kobitki szukam jakiegoś fajnego ale sprawdzonego miejsca na wczasy nad polskim morzem coś w okolicy krynicy lub władysławowa , znacie coś fajnego ,

hej nie dam rady was nadrobić :(:(:( jak cos bardzo waznego sie stało to prosze o info
ja wczoraj miałam towar i jeszcze dziś kończyłam układac i miałam kilku klientów umówionych (bo wiedzieli że dziś towar będzie już na półkach) i miałam troszke młyn ze składaniem i wogule ale to dobrze muszą w końcu zacząć kupować :)
Wiolka te dupy z hurtowni zapomniały spakować Twoich bodziaków :(:(:(:( przykro mi :(:(:(:(

a ja wczoraj nie wytrzymałam i po powrocie do domu zrobiłam test oczywiście wyszedł negatywny ale na powrocie to już miałam wszystkie ciążowe objawy :) i wszystkie obajwy jak ręką odjoł przesżły :):) nawet spanie mi mineło :):):):):)

mama05 no przykro mi że @ przyszła, ale to nic będziem razem brzuchate chodzić i urodzisz tak jak chciałaś na wiosne :):):):)

MARYLKA- no niestety przyszla,ale jakos wybitnie nie rozpaczam-troche mi sie smutno zrobilo no ale masz racje razem bedziemy w ciaży biegać:tak::tak::tak: mam tylko nadzieje,ze sie uda.........:sorry2:fajnie Marylka ze mialas dostawe,ze klienci polowe juz wykupili:-Dwstawilas cos na bloga czy juz wykupionE??? MAMA99- gratuluje autka:)))

reklama
mama99 to naprawde super zakup autkoz 2008 roku.... a ja jezdze starym rzechem...ale jezdzi i to najwazniejsze.no jak tak za bardzo nie znam jakiechs miejsc nad morzem, my zawsze do Stegny jezdzimy
marylka no trudno . wyslij mi dzis dane do przelewu bo jak wrazie uda mi sie oddac internet to pzrez pewien czas mnie nie bedzie. chyba ze wstawiasz cos jeszcze na bloga co mnie zainteresuje, jakies sukienki, albo spodenki,koszulki. ale jak nie masz czasu sie bawic we wstawianie to luz rozumniem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry