reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 racuchy juz gotowe ? bopedze do ciebie na obiad:-)
sergeevna to ty pracowita kobitka jestes. a jaie kolczyki robisz?
pysia milej pracy
marylka jak idzie rozkladanie towaru?

reklama
SERGEEVNA- witam Cie Sloneczko:-Dw ten sloneczny dzien;-)no coz przyszla @,ale od czerwca zaczynamy na nowo-mialam nadzieje,ze uda sie bez hormonów,no coz... a Ty ladnie pracuj-tak jak piszesz-nie za darmo:happy2:ja wciagnelm 2 paczki mamby dzieciom-zawsze mam ochote na slodkie w pierwszy dzien @:tak:

Wiola towar już rozłożony był wczoraj ale dzis jeszcze musiałam na półkach troche poprzekładać :):) no i skręcić krzesełko bo łóżeczko mi meżuś dziś skręcił rano :)

Kurcze, jak widze jak się staracie tak bardzo szykujecie i w ogóle, to mam ochotę już też zaczynać, mimo że w moim przypadku to jeszcze duuuużo wody upłynie, zanim zafasolkuję... W końcu dopiero co zaczęłam brać tabletki i myślę, że to jeszcze kilka lat (niestety...). Ale może już zacznę brać kwas foliowy na przykład?... :laugh2: Zawsze to jakiś malutki substytut przygotowań :oczko:

a ja żadko kiedy noszę swoje kolczyki bo... w ogóle żadko kiedy noszę ;-) ale wiadomo jak to się mówi, że "szewc bez butów chodzi"... Planuję zacząć sprzedawać na ebay'u, ale się nie mogę zabrać za to jakoś... :-(

Chcecie zobaczyć zdjęcia moich kolczyków?... :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA- ja mysle,ze Ty wiesz jak porozmawiac z mężem ,zeby sie zgodzil:tak::tak::tak::tak::tak:sos truskawkowy,% i......:-D:-DSERGEEVNA- pewnie,ze chcemy zdjecia i mysle ,ze jak zaczniesz brac kwas to nie zaszkodzi a zawsze to juz cos robisz w kierunku dzidzi:cool2:

reklama
ja chwilunię przerwy sobie zrobiłam, jeszcze jeden ogórdek mi zostal do przekopania 8-) Normalnie taki wysilek lepszy od siłowni :)))))
MARYLKA, super wieści! Bardzo sie cieszę, że coś ruszyło, kciuki, piękna pogoda i pozytywne myslenie - recepta na sukces ;)
MAMA, ja jak mam @ to też chcice na słodkie mam, mogę neleśniki z nutellą przegryzać goframi z bita śmietną :))))
MAMA99 - gratuluję autka! My miesiąc temu kupiliśmy. Mój M ma słuzbową skodę w kombi z 2010, a mój Seiczek bardzo awaryjny, no i mało pojemny żeby wszystkie sierściuchy wozić ;) I padła decyzja o jeepie grand cherokee :) Super się prowadzi tylko troszkę dużo pali, bo ma 4,7 w benzynie z silniczkiem V8 8-) awans z Seicento baaaaardzo duży :)
SERGEEVNA - witaj! i wklejaj fotki! Ja teraz zmykam do ogrodu, ale później zajrzę tu żeby nie miec dużych zaległości ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry