Wiola, balbinka ma racje.Musisz porozmawiac z mezem i pokazac mu, ze to Ty jestes wazniejsza, a nie mama. I zrobic mu taka jazde jak on robi z Twoja rodzinka. To teraz najlepiej zeby sie Role odwrocily i zeby zObaczyl jak to milo.Hehe fajnie o tym talerzu powiedzialas jak sie wtracali.
a Z ta szwagierka to sie nie przejmuj. Kazdy organizm jest inny, jak bedziesz dbac o siebie itd to na pewno bedziesz mIec figurke jaka chcesz.Potrzeba czasu. a opiniami sie nie przejmuj na temat figury.
Bininko, nie ma mnie na zamknietym forum :] ja podobnie jak Ty uwielbiam nabial

)))
sol, to ciekawe przezycia mialas z kluciem. Aj, ja nawet nie pamietam kiedy ostatnio ktos mi sie wkuwal. chyba w podstawowce

mama, to fajnie ze brat zostaje na noc. dzieci pewnie szczesliwe i milo zaskoczone

))
a ja wlasnie zamierzam isc spac
To prawda, ze z rodzinka sie ladnie wychodzi na zdjeciach choc nie zawsze i tez nie przepadam za spotkaniami rodzinnymi. Z rodzenstwem zyje w zgodzie

a z siostra to tego nie da sie opisac i moze dziwnie to zabrzmi ale to niewyobrazalne jak siostra siostrze moze zazdroscic wszystkiego i robic tylko na zlosc, by nie byla za szczesliwa tak jak piszecie O tym sol i balbinka. Ja moge tak pisac bo u mnie jest ok i przykro mi ze ludzie, rodzenstwo potrafia byc tacy upierdliwi. to tacy "uniemilacze" zycia choc nie warto sie takimi przejmowac
dobranoc

)))))