• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej. Dzękuję za wszystkie porady. Przepraszam ale was nie nadrobię bo to jest ponad 20 str.
Ten dzień jest dla nas b. ciężki. Moje dzieci podjęły decyzję że bardzo chcą zobaczyć babcię. Pytałam je o to kilka razy nawet jak byliśmy już w domu. Chciały zobaczyć i zobaczyły. Były jedynymi prawnuczkami na pogrzebie a babcia miała ich w sumie 6. Do grobu wrzuciły 3 róże (po 1 od każdej). Nerwy im puściły po kilku godzinach jak wróciliśmy do domu, mąż też walczy z emocjami. Jutro pojedziemy zapalić znicz.

A co u was? Czy coś ważnego się wydarzyło? Jak tak to niech mi ktoś streści bo naprawdę nie dam rady nadrobić.
U mnie bez jakichkolwiek oznak ciąży, ale to jeszcze wcześnie więc czekam i staram się nie nakręcać.
Jeszcze raz wam za wszystko DZIĘKUJĘ :*

agapa tak tak zmieniona :)
sergi niom to i wiele innych sie sklada na to, wdychane powietrze, to co jemy, coraz mniej czasu na zdrowe gotowanie wiecej rzeczy gotowych z konserwantami, niestety, albo ludzie sie opamietaja i zaczna o siebie dbac albo pozniej bedziemy zbierac tego plony :(

gumisia - owu nie jest potrzebna do miesiaczki. macica i tak sie przygotowuje niezaleznie od owu. To tez zalezy z jakiego powodu owu nie ma ale generalnie miesiaczka wcale nie oznacza, ze byla owulacja - byloby zbyt latwo gdyby taka ibserwacja wystarczyla :)
wiesz.. u mnie nawet temp skoczyla ksiazkowo a i tak nie bylo owulacji a @ bedzie.

agapa - wierze, ze bylo ciezko i ... odwazne masz dzieci! Za jakis czas wszystkim bedzie lepiej. Maz tez sobie poradzi. Wszystko to niestety musi zabrac troche czasu. Pamietaj, ze jakby Tobie nerwy puscily to wal jak w dym!

Jestem :-) Uwielbiam tam chodzic :-) GUMISIA, WIOLKA I zasypiajaca juz RURKA WY MLOKOSY ;-) zart heh Mialam uskutecznic na kolacje przepis POK z wczoraj, ale nie mam soczewicy i nie chce mi sie juz wychodzic. Co na kolacje? SERG faktycznie zastanawiajace. Przyjemnej pracy. AGAPA najszczersze kondolencje dla Ciebie, meza i rodziny. Smierc zawsze jest zaskoczeniem... 'spieszmy sie kochac ludzi'...
.......................... znowu odnosze dziwne wrazenie. To juz drugi raz w jednym dniu. Mam juz teorie na ten temat. Ide do wanny

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry