paulina.pro
Fanka BB :)
hej kobietki
witam porannie-ja juz oczywiście w pracy-prawie zamarzłam, bo -17brrr, ale w ciągu dnia ma byc ok -2-4 więc jest nadzieja:-)
Wisieńko-śliczny masz brzuszek-mój właśnie zaczął się zmieniać i musiałam zrobic porządki z ubraniami-bo przestaje się mieścić;-), najfajniejsze teraz są leginsy i tuniki, może później mąż mi zrobi fotkę to też się pochwalę, aha i trzymam kciuki za dzisiejsze usg!
jakby coś - mam dwie nowe fotki mojego łobuziaka w profilu-strasznie fotogeniczny chłopak:-)
buziaki i miłego dnia
witam porannie-ja juz oczywiście w pracy-prawie zamarzłam, bo -17brrr, ale w ciągu dnia ma byc ok -2-4 więc jest nadzieja:-)
Wisieńko-śliczny masz brzuszek-mój właśnie zaczął się zmieniać i musiałam zrobic porządki z ubraniami-bo przestaje się mieścić;-), najfajniejsze teraz są leginsy i tuniki, może później mąż mi zrobi fotkę to też się pochwalę, aha i trzymam kciuki za dzisiejsze usg!
jakby coś - mam dwie nowe fotki mojego łobuziaka w profilu-strasznie fotogeniczny chłopak:-)
buziaki i miłego dnia
trochę czasu mi zajęło nadrobienie Was z wczoraj. Jak pisałam w domku laptop nam się zepsuł i nie mogę być z Wami popołudniami 
Ja pracy po szkole przez rok szukałam
aż przez przypadek znalazłam jak przestałam szukać
dlatego teraz nie szukam - znajdzie mnie sama bo jak zaczynam to lipa
Chciałam mieć szybko dzieci i mam dwie córeczki ale to siedzenie w domu już 4 rok zaczyna mnie dobijać :-(