• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobietki
witam porannie-ja juz oczywiście w pracy-prawie zamarzłam, bo -17brrr, ale w ciągu dnia ma byc ok -2-4 więc jest nadzieja:-)

Wisieńko-śliczny masz brzuszek-mój właśnie zaczął się zmieniać i musiałam zrobic porządki z ubraniami-bo przestaje się mieścić;-), najfajniejsze teraz są leginsy i tuniki, może później mąż mi zrobi fotkę to też się pochwalę, aha i trzymam kciuki za dzisiejsze usg!

jakby coś - mam dwie nowe fotki mojego łobuziaka w profilu-strasznie fotogeniczny chłopak:-)

buziaki i miłego dnia

reklama
Hej Dziewczynki, jestem i ja :-D trochę czasu mi zajęło nadrobienie Was z wczoraj. Jak pisałam w domku laptop nam się zepsuł i nie mogę być z Wami popołudniami :zawstydzona/y:

Palemko kochana, a byłaś u gastrologa z tym Twoim brzuszkiem? A wiesz, to mogą też być nerwicowe, te bóle. Co do @ to skąd masz pewność, że przyjdzie, nie było działanek?

Wisienko brzusio śliczny, wyglądasz cudownie :*

palemko - ja też mam dołka tyle że ja mam wiekowego :-( A zmień wreszcie gastrologa bo z twojego dupa wołowa a nie lekarz :dry: Ja pracy po szkole przez rok szukałam :sorry: aż przez przypadek znalazłam jak przestałam szukać :-p dlatego teraz nie szukam - znajdzie mnie sama bo jak zaczynam to lipa :-p A wczoraj się poryczałam że nikt ze znajomych się nie chce ze mną spotkać bo jak wyjść do knajpy z malutkim dzieckiem :dry: Ja wiem że za kilka lat oni albo się będą starać o dzieci albo zaczną wychowywać własne a ja będę miała już odchowane i to ja będę wtedy szaleć ale mało mnie to pociesza bo to oznacza że i tak nie będę się miała jak z nimi spotkać a ja teraz chce gdzieś wyjść a nie za kilka lat :wściekła/y: Chciałam mieć szybko dzieci i mam dwie córeczki ale to siedzenie w domu już 4 rok zaczyna mnie dobijać :-(

Sol nie dołuj się, przecież skończysz dopiero 25 latek. A co do znajomych, to moi też jak nie mieli dziecka to nie rozumieli jak to jest je mieć, ze nie zawsze i wszędzie da się wyjść, a teraz mają swoje to w końcu widzą, że całe życie się zmienia. A Twoi znajomi nie mogą przyjść do Was??? A co do pracy to na pewno Cię znajdzie :-)

Hejka kobietki!

Sol, Palemko - tak bym chciała Was uściskać w ten dołkowy dzień! Pozostaje mi trzymać kciuki, żeby szybciutko zawitało słoneczko do Was! Sol niedługo wrócisz do pracy i zapomnisz o siedzeniu w chacie! Palemko racja zmień lekarza! A na wakacje jakieś możecie sobie pozwolić, żeby gdzieś w fajnie miejsce pojechać? Potem zacznij szukać pracy - na pewno coś się trafi, tylko trzeba ciągle szukać szukać i po znajomych pytać...Trzymam kciuki!

Pszczółeczko kochana witaj!!!!

Hej Mamuśka!!!!!

hej wszystkim....
sol.... tule skarbie... widze ze dzisaij bedzie ponury dzien na BB ja tez mama dola i to z tych samych powodow co ty....moze nie wiekowych ale z powodu siedzenia w domu... zaczynam szalu dostawac na tej wsi zabitej dechami...niby wszystko blisko itd ale zeby pojechac na zakupy to musze albo M targac ze soba.... albo kogos innego bo autobusem nie wyobrazam sobie jechac i wkladac mala na rekach i wozek do autobusu....a jal jade z M na zakupy to tylko a po co to? a na co? wczoraj tez mnie tak wpienil ze mi sie wszystkiego odechcialo?a znajomi? ja juz teraz nie mam znajomych... wszyscy jeszcze sa wolni bezdzietni... i raczej nie jestem dla nich ciekawa osoba do odwiedzin...
palemko dziewczyny maja racje zmien tego lekarza.... nie mozliwe zebys ciagle na lekach musiala ciagnac....

Sol mi w tym roku styknie 27 lat-jak urodzilam syna miałam ok24 lat i żadny z moich znajomych nie rozumiał moich problemów-teraz sami mają maluchy i często dzwonia do mnie po radę, spotykamy się rodzinkami z naszymi łobuziakami-jest dużo krzyku i szaleństwa ale zawsze damy radę zamienic słowo-głowa do góry,pozdrawiam

Hej Paulinka!

Wiolka kochana Ty też masz dołka? Ściskam Cię - zrób coś miłego dla siebie. Czy tam mieszka jakaś Twoja rodzinka? Może ktoś mógłby się jeden dzień zaopiekować małą a Ty byś cały dzień albo chociaż część miała tylko dla siebie?

a ku-ku:-D:-D:-D:-D

jestem -dziś mam lepszy humor ,co nie oznacza,ze mam jakieś objawy...nadal myślę ,ze lipa,ale juz za kilka dni bedzie jasne -więc nie jęcze.

PALEMKO-dzieki za utulenie-ja Cie ściskam i przytulam i głaszcze po włoskach a Ty jak chcesz to popłacz sobie...a potem wytrzyj gile i ...zmień lekarza bo za długo Cie ten żołądek boli-bidulko..

wyniki mówisz dobre wyszły:sorry::sorry:szlag!
wychodzi na to ,ze musisz sie przekonać do laparo!!

SOL- najwiekszym skarbem są dzieci i tego sie trzymamy a znajomi...dziś są jutro ich nie ma...

jak jesteś spragniona wyjścia i to z Emi możesz-to zorganizuj spotkanie mam BB z Kielc:-p:-p:-p:-p

WIOLA,PAULINA,LIL,PSZCZÓLKA- powitać :)))

ja po śniadaku teraz dopijam kawkę:)

reklama
mama - dobry żart :-p nas jest kilka a nawet we dwie się spiknąć nie umiemy :dry: A po za tym w Kielcach nie ma miejsc dla mam z dziećmi :dry: Prędzej do Dorotki uderzę do Wrocławia niż z kielczankami się umówię :-p

lil - niestety moje siedzenie w domu skończy się dopiero za 3 lata jak Emi pójdzie do przedszkola :-( To jest decyzja M :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry