• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Maja :*

Witaj Mama fajnie, ze humorek masz lepszy :-) Ja siedzę w pracy i buszuję po internecie :-)

Kurcze, cos się ze mną porobiło po antybiotyku, bo normalnie już w 9 dc miałam dwei kreski na testach owu, mimo iż testy były negatywne a teraz nic, tylko jedna :-( Wczoraj mąż mnie dopadł ale i tak nie leżakowałam bo ani śluzu ani nic, wiec pewnie i tak nic z tego, ale milusio chociaż było :-D

reklama
PSZCZÓŁKA- nooo to ciesze sie ,ze przyjemnośc była i widzę mąż do zdrowia wraca:)))))))))
a dlatego maśż I kreskę bo owulka chciała poczekać ,aż sie mąż wykuruje:)))

SOL- a ja pracowałam rok jak Domi miał 1 z groszami a Zuza 3 lata z groszami... i teraz....jestem wdzięczna Tomkowi ,ze mogę być w domu i delektować sie macierzyństwem.....my tu nie mamy żadnej rodziny i za każda nawet godzine opieki nad dziećmi musimy płacić...może gdyby tu była moja mama to moze poszukałabym pracy a mama zajela by sie dzićmi po przedszkolu,ugotowała ,troche dom ogarneła-wiadomo jak to babcia w domu ...
ja jestem szczęsliwa będąc w domu :))))))))))))

narazie nie zamierzam tego zmieniać:)) tak wiec kochana-ciesz sie tym ,ze jesteś w domu-zaraz bedzie wiosna-spacery,place zabaw,pikniki,zoo-kochana-to poprostu zimowa deprecha-zobaczysz jak odżyjesz-jak wszystkie odżyjemy-jak przyjdzie wiosna!!! :):)

Mama witaj! Jak masz dobry humor to będziesz dziś za słoneczko robić na BB :))) A tego nigdy w nadmiarze!

Sol ale nigdy nie wiesz jak wyjdzie - ja bym na Twoim miejscu pracy szukała - jak coś się super znajdzie to może M zmieni zdanie. A poza tym masz teraz 25 lat - więc jak będziesz w moim wieku to już będziesz karierę robić - a ja to chyba przed 40-stką zacznę hehe :) O kurka ale to zabrzmiało! Sol trzymam kciukasy, żeby humor wrócił do Ciebie! Wy też powinniście na wakacje jechać!

Pszczółko było miło powiadasz :) Ja głupia od ostatnich starań cisza - tak jakbym czekała na kolejną owulkę kurka - biedny ten mój m.

LIL- no właśnie miałam Cie wczoraj pytać o te Wasze starańia-jak to u Was było w tym cyklu??robiłaś testy owu ??pamietasz w jakie dni działaliście???

mogę robić za słonko-jak jeszcze troche pojem słodkości to bede okrągła jak słoneczko :))))))))))))

Mamuś chyba mi się poprzestawiało. ale czekam, jeszcze wszystko przed nami :-) Ja moze jakbyśmy mieszkali sami to bym też wolała w domu być z dzieckiem, ale mieszkamy z teściem a on w domu często jest, a jakoś nie szalejemy za sobą to wolę do pracy jechać. A gdzie Twoi rodzice mieszkają?

Maja na razie lepiej sie wstrzymać, bo słyszałam, ze skurcze przy orgazmie mogą być szkodliwe dla fasolki. A mężusia zaspokoisz w swoim czasie :-)

Mama testów nie robiłam i starania były raczej co drugi dzień - i chyba od około 9-10 dnia cyklu. I nie miałam żadnych objawów owulacji. Nie wyluzowałam na pewno, ale po prostu zrezygnowana byłam - starałam się w przekonaniu, że to i tak nic nie da. Chciałam, żeby ten cykl już się skończył, bo byłam umówiona na monitoring owulki w kolejnym cyklu.

Pszczółka to mnie uspokoiłaś :)))

Maja to ja mam w tym cyklu takie podejście jak Ty. Że też jestem bardziej taka zrezygnowana a nie że całkiem odpuściłam, na spokojnie wszystko :-) Ja robię testy owu tylko dlatego, że wygrałam z nimi aukcję więc kupiłam. Dziewczyna sprzedawał bo im się ważność kończy w marcu 2011, ale od przyszłego cyklu już nie kupuję. Aaaaaa, mężusiowi zawsze możesz sprawić przyjemność inaczej :-p

Mama już się nie mogę doczekać tych Twoich dwóch kresek na teście :-D

Hej hej :-) Witam się porannie z kawusią :-D
Ja już po pracy, ufff.... I mam już weekend :tak: :laugh2: Jak to pięknie brzmi ;-)

Koleżanki @ dalej nie ma... Dziś 33dc... :laugh2:

PSZCZÓŁKA- orgazm nie jest szkodliwy dla fasola-raczej sperma..może wywołac skurcze..dlatego lepiej na początku sie powstrzymać albo używać prezerwatywy :))

a moja cała rodzina na Pomorzu-200km od nas..

LIL- dzieki za info-czyli tak jak u mnie w listopadzie-nie liczyłam ,ze sie uda i zaszłam....

SERGII- witaj weekendowo :)) a testowałaś już czy jeszcze czekasz???????&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry