• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PSZCZÓLKA- dziękuje :* ja też na Twoje czekam :))

SEGII- a Ty jak długie masz cykla???nie masz żadnego suwaczki i dlatego pytam :)

reklama
Sergi witaj, no to nadzieja jest :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mama kawał drogi od Was :-( szkoda, że tak daleko. A z tą spermą to nie wiedziałam, dzięki za info :-)

PSZCZÓŁKA- bardzo proszę :)

no kawał mamy do rodziny...ale jak Ty mieszkasz z teściem to faktycznie-lepiej Ci w pracy :)))))))))))

ide poodkurzać-zaraz wracam :)

Pszczółka cześć Kochana :-)
Mama z tymi cyklami to różnie, ostatnie 4 cykle były kolejno: 31 dni, 31 dni, 31 dni, 34 dni.

Jutro właśnie 34dc u mnie, w sobotę być może przyjdzie @. A jeśli i w niedzielę jej nie będzie, to wtedy w poniedziałek test dopiero :tak:

czesc :-)

a co to za zmiana? znów nowa nazwa wątku? hm...

ja wczoraj do mężusia przyjechałam, we Wrocku jestem. Mam dziś wizytkę u gina. Trochę ciekawa jestem co i jak tam... trzymajcie kciukasy.
Sergi kciuki za testowanko!

Sergi oby już nie przyszła, aż do przyszłego roku :-D

Mama przyjemności w odkurzaniu :-)

Maja dziękuję:-) Ale mdłości nie chcę ;-) W pierwszej ciąży to czułam się tak super, nic mi nie było i wolałabym zeby w tej też nie było przytulasków z kibelkiem.ale jeśli to jest warunek na ciążę to się zgadzam :-p

Witaj Mlodam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę :-) Myślisz, że już dziś lekarz może Ci powiedzieć kto w brzuszku mieszka?

reklama
Serg dziś super samopoczucie i niech już tak zostanie :))) Mam nadzieję, że u Ciebie też :))

Mlodam hejka i kciuki za wizytę trzymam!

Lecę :))
k005.gif

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry