• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MLODAM- trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za synka :))
SERGII- no to byle do poniedziałku :))&&&&&&&&&&&&
PSZCZÓŁKA- już poodkurzanei i nawet głowe umyłam jeszcze :)))

WIOLA,EDYTA- a Wy gdzie kochane jesteście???????????

reklama
mama - u nas nie ma gdzie pikników robić :-( a zoo najbliżej w Warszawie :sorry: :-D Więc zostanie mi plac zabaw :-p u mnie obie babcie pracują więc tylko popołudniami albo na weekendzie mogę dzieci sprzedać :-p

lil - oj potrzeba nam wakacji - potrzeba :-( niestety nie zmieni :-( chyba że prace straci a i wtedy pewnie nie pozwoli bo i tak on więcej ode mnie zarobi :-( A za trzy lata jak pójdę do pracy - o ile znajdę stosunkowo szybko to będzie to mój własny interes bo niestety ja z tych co nie uznają szefa nad sobą :-p chyba że w aptece znajdę robotę w co wątpię po 6/7 latach przerwy - bo tyle będzie :-(

Czuję się jak 50-latka :-( Idę do psychiatry :-(

dzięki za kciukasy, że Wisienka ma to pamiętam :-) jakoś wieczorkiem. aa i Pralinka ma też dzisiaj :-)
Pszczółka podobno chłopak :-) jak byłam po szpitalu na wizycie u gina - ale nie mojego bo ona na zwolnieniu była- pytac jak mam brac dalej leki to mi bez pytania powiedziała :-( a ja nie chciałam wiedzieć.
Maja a ty kiedy idziesz?
Sergi samopoczucie dobre, dzięki. Wykąpana, śniadanko zjedzone, pazurki pomalowane ;-) a jak u CIebie?
Mama kuje :-)

lil_maja u mnie samopoczucie jak najbardziej w porząsiu :tak: właśnie od godziny mam weekend i to jest zdecydowanie dobra wiadomość :laugh2:

Ojj, jak ja bym chciała, żeby @ nie przyszła, tak jak mówicie, Dziewczyny... :zawstydzona/y:

SOL zerkinj za okno, u mnie piękne słonko! nie dobijaj się, zrób sobie coś do picia, zjedz ciacho i uśmiechnij się do mnie :-)

MLODAM- a Ty na ktorą masz tą wizytę??wiesz co by cały dzień &&&&&&&&&&& nie trzymać bo palce bolą :):):))

WISIEŃKA ma kolo 19.00

SERGII- ciekawe jak Twoja tempka??tylko,ze jak na nocke chodziłaś teraz to lipa-chyba ze pośpisz w dzień minimum 3 h to zmierz :)

właśnie pan odczytał wode-200 zl za 3 miesiące...nie jest zle.

Czesc kochane :-)

Ja dopiero teraz usiadlam bo od rana sporo roboty mialam,najpierw pranie,sprzatanie lazienki,snadanie dla dzieci i wyjelam miesko na obiad a i jeszcze odkurzalam wiec tak zlecialo,wiec teraz chwila przy kawie i ciescie tylko dla mnie :-p

Serg co ja widze pewnie fasolka w brzuszku sie pojawila skoro @ nie przyszla,kiedy testujesz ???

A u nas byly wczoraj przytulanki,maz zadowolony,ja zadowolona jakos wczoraj mi sie chcialo :-D:-D i teraz dzialania beda co drugi dzien :-p:-p

Serg @ nie przyjdzie coś tak czuję :)

Mlodam ja równo za tydzień - 3 marca :)

Sol po prostu potrzebujesz wakacji - jakiejś zmiany - jak masz siedzieć w domu kolejne 3 lata to musisz sobie na ten czas coś wymyślić - chociaż ze 2-3 razy w tygodniu powinnaś robić coś zupełnie innego niż zwykle - coś nie związanego z dziećmi...Ale najpierw wakacje!

Ja lecę na zakupy i będę zupę z soczewicy gotować, bo akurat to mam w domu.

Mlodam bo Ci lekarze to tacy dziwni są. Też mam koleżanki, które chciały niespodzianki a tamci im wypaplali.Najważniejsze, żeby dzidzia zdrowa była.

Edytka to mamy tak samo :-) My też wczoraj działaliśmy, mąż poczuł sie lepiej :-p i tak jak Wy, co drugi dzień :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama próbowałam mierzyć, ale różnie z tym bywało, bo się wybudzałam ze snu :dry: generalnie temperaturka po takim moim "niby-śnie" utrzymuje się w bardzo bliskich okolicach 36,8 :-)

edyta ja właśnie jestem "w trakcie" terminu @... Może się jeszcze pojawić do soboty włącznie, ale mam nadzieję, że nie :no: ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry