• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Edyta dam znać koniecznie jak tylko dotrę do domku :-)
SOL że tak już dawno po 10 t? :-) ja też się cieszę
Mama no trza obrać jakiś konkretny kierunek jeśli o imię chodzi, coby nie czekać do końca ;-)
ZIZI ja tyle samo, ale w grudniu dopiero ;-)

oki, ja uciekam, bo nie mam autka i na autobus trza się zbierać, ale najpierw wyszykować. do potem papaty

Ostatnia edycja:
bo sie boje ze dostane jutro po poludniu @, w pierwszej ciazy w dniu spodziewanego testu druga kreseczka byla ledwo widoczna, wiec poczekam chyba do soboty... sama nie wiem co robic, ale mam mega obawy, szczegolnie skoro 3 dni temu nie bylo nic to jesli nawet to jutro tez moze nic nie byc wiec moze dluzej poczekac?

GUMISIA- no to pewnie,jak tak czujesz to poczekaj do soboty:)ja też czekam do terminu @ i jak nie przyjdzie to na drugi dzień zatestuje...a jak (.)(.)???

MLODA- u mnie starania zakonczone-za tydzien sie okaże,,a dzieci w przedszkolu :) zdrowe i rumiane :))

wcinam śliwki-chce któraś ??:)

mamitka tak jak wczoraj napeczniale, ale nigdy nie zaoberwowalam czy przed okreem sie cos z nimi dzieje, bo ja razej bezobjawowo przechodze @, nie wiem co myslec, zobacze moze sie skusze, okaze sie jutro, a sa szanse ze jak we wtorek robilam czyli 2 dni temu i nic nie bylo to jutro bedzie cos ? bo jak juz maja byc te dwie kreksi to niech beda wyrazne:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry