• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Edyta no ja myśle ze wy zawsze tęsknicie ;-) :-)
Ja tez tęskniłaam :-)
Co tam u Ciebie ?

Staranka w toku ale z jakimi skutkami to sie pozniej okaze :-p

Z nowosci to T zmienil prace,bedzie pracowal tylko 4 dni w tyg a zarobki podwojne w porownaniu z poprzednia praca,lepsza stawka godzinowa :-)

Siostra ma skierowanie do szpitala bo ma slady cukru i bialka w moczu mam nadzieje ze wszystko bedzie ok...

reklama
Czesc babeczki! ;)
Witam sie z Wami czwartkowo. Doczytalam, ze Wisienka i mlodam maja wizyty u gina, wiec &&&&&& trzymam, zeby wszystko bylo oki.
Ja jutro juz wracam do mojego B. Strrrrrrasznie sie stesknilam...
No i wreszcie wroce do swojego lapka, bo ten, z ktorego teraz pisze dziala mi niezle na nerwy :-/
Chyba po ciacho pojde i herbatke. Zielona sie zapijam teraz :) Na poczatku mi nie smakowala, ale juz sie przyzwyczailam :)

EDYTA- nie mam kurka przeczuć...przez to ,ze nie miałam śluzu płodnego myśle ,ze lipa...

MLODA,PAULINA- rzucam śliwkę-łapcieeeee :)

GUMISIA- no to dużo pracy przed Tobą :)

ja mam jutro siostre z mężem i Julką w wieku Domisia na weekend wiec zmykam malować oko bo zaraz po Domisia a z Nim do Poznania po zakupy i po prezent dla Julki:)

tak wiec wlece jak wrócę z Poznania:)

reklama
bo sie boje ze dostane jutro po poludniu @, w pierwszej ciazy w dniu spodziewanego testu druga kreseczka byla ledwo widoczna, wiec poczekam chyba do soboty... sama nie wiem co robic, ale mam mega obawy, szczegolnie skoro 3 dni temu nie bylo nic to jesli nawet to jutro tez moze nic nie byc wiec moze dluzej poczekac?

To Ty masz juz jedno sloneczko w domu ???:szok:

Jak nie ma suwaczkow to sie gubie :zawstydzona/y:

Mamita udanych zakupow :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry