• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lazurowe buziaki :-) nie miałam okazji wcześniej więc dopiero teraz gratuluję Fasolki! :tak:

Idę chyba spać... czas najwyższy - nie śpię od wczoraj od 17:00 ;-)

mlodamamusia a na nocki w takiej jednej medycznej firmie w UK... a zmiany mam po 12 godzin :szok:;-)
edytka no już chyba właśnie zaczynam 'padać' ;-)

życzę Wam Gwiazdeczki miłego popołudnia i wrócę do Was, jak się obudzę :tak::-D

Serg jedynie co nie podoba mi sie w UK to to ze przewaznie po tyle godzin trzeba pracowac,a praca zmianowa to zadkosc :zawstydzona/y:

Milych snow
spioch.gif
wskakuj do lozeczka i sie wyspij...

edytka nie nie mam jeszcze dzieci, poronilam w grudniu w 11 tc,
wiec polowa pozmywana pranie wlaczone, mieszkanie ogarniete, ide zamiesc jeszcze podloge a pozniej biore sie za obiadek
bede c doskoku:)

Gumisia tak mi przykro :-(

A mnie tak głowa rozbolała, że nie mam siły w komputer się wpatrywać. Martwię się tym, że Natalka wczoraj strasznie płakała i łapała się za uszko i mówiła, ała, boli...a dziś ma podwyższoną temp. Boje sie że mnie w końcu z roboty wypierniczą jak będę non stop na opiece, ale jak malutka chora, to jej też nie poślę do żłobka... :-(

Ooooo, teraz widzę że mi wczoraj minęło 3 i pół roku małżeństwa :-)

Edytka, mlodamamusia18 witajcie! :)
Sergi hey! Dzieki za gratki ;)
U mnie tylko czasem zawroty glowy i bole brzucha, ktory mam jakis duzy, bo nie moge go wciagnac. Zreszta, sama sie z siebie smieje, bo specjalnie bym go wypchnela jak najmocniej :-D:-D:-D
I.... mam jakies dziwne wrazenie, ze to dziewczynka :tak:

reklama
hej wszystkim :)
u nas ciezko : maly sie rozlozyl, ponoc zapalenie gardlo-nosowe
zapisany antybiotyk... rece mi opadaja nie chce dawac antybiotyku ale z II strony lekarz mowi ze to nie wirus, ze oskrzela, pluca czyste
ze bakteria jak sie rozwiunie to bedzie duzo gorzej...
na dodatek F. dzis po pracy leci prosti do zurichu i bede sama w nocy, jakby cos sie dzialo... :((((

pok : pewnie ze zastepstwo jest, nie moga zamknac gabinetu
zreszta anwet lekarze by nie chcieli takim czyms tracic pacjentow-klientow :)
ale dla mnie zastepstwo= nieznany lekarz
czyli tak samo jakbym zadzownila po wizyte domowa, wiec juz wole sie nie przemieszczac, nie czekac w poczekalni pelnej wirusow
zreszta tak wlasnie zrobilam zadzownilam na SOS medecin i lekarz przyjechal po 40min

mama :a co to za dol byl wczoraj? nie ladnie! nie takie staruszki jak ty rodza, wiec nie martw sie - jeszcze bedziesz mama! :)
ps. co wybralas dla julki ? :)

wisienka : sliczna masz ta pileczke !!! muaaa :* !

serg : &&&&& :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry