• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pszczółka tak jak mówisz, aby zdrowe :-)
Mama ja mam na 12:45 :-) także rozjechane te nasze wizytki ;-)
A mój mąż ma dziś egzamin praktyczny - kurs na kopare robi ;-) mam nadzieję, że szybko uda mu się zdać i aby jego grupa była w miarę szybko maglowana aby zdążył na wizytkę do mnie :-) wkońcu tatuś tez by chciał dzidzię zobaczyć :-)

Ostatnia edycja:
reklama
MŁODAM - no to niedługo bedziesz sie zbierać i czekamy na info ..
K.pewnie szczęśliwy ,ze synek co ??:)

EDYTA- cześc kochana- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za działania co drugi dzień:tak:

SERGII- mam nadzieje,ze do poniedziałku rana sie wyjaśni i wlecisz nam na bb z fotą +:tak::-D

LIL- Przyjemnych zakupów

mnie zalewa mleczny śluz tylko takie nowości u mnie i czasem pobolewa podbrzusze..

PSZCZÓLKA- za Twoje działania też trzymam &&&&-niech sie uda!

A wiecie, jak byłam chora to dalje mierzyłam tempke rano i po przebudzeniu miałam prawie 39 przez trzy dni, ale wiedziałam ze to od choroby :-p

Mlodam napisz po wizycie co i jak. Ja tylko do 15 mam możliwość bycia tu z Wami to może zdąrzę odczytać :-)

Sergi tempka super :-)

Mama czyli coś się u Ciebie dzieje :-) i dziękuje, choć nie liczę na wiele...

pszczółka a jak nie dziś to jutro przecyztasz, nie wiem czy do 15 zdążę, bo jak K przyjedzie to skoczymy na miasto ;-)
MAMA no w 7 niebie, było tak, że ja dziewczynkę a on chłopca, ale to takie przekomarzanie się było, aby zdrowe. w sumie to nasze 1 dziecko więc co za różnica :-) a tatusiowie to za córkami są okropnie ;-) ale synek to synek, w końcu niunia o której tak marzył, nie tylko on bo ja też :-)

mlodam - popatrzyłam na twój suwaczek i mi się micha uśmiechnęła :-D

lil - niestety wakacje będę miała dopiero we wrześniu :sorry: o ile w ogóle w tym roku :-(

Mlodam to trzymam kciuki za wizyte... i daj znac jak juz bedzie po :tak:

Pszczolko to dobrze ze mezus wczoraj dal z siebie wszystko :-D jejku jak ja bym chciala zeby w tym miesiacu sie udalo...

hej Laski!!
Sol, ja miałam doła tydzień temu, tylko że ja miałam 30tkę;-)

U nas pieruńsko zimno, ale słonecznie:-)

Kończy mi się @, więc do dzieła żołnierze!!!!!:-D

PSZCZÓLKA- i dobrze-nie licz :)) a nóż sie uda :))
a u mnie nie wiem czy coś sie dzieje..narazie tylko takie "objawy" mam ,ale to żadne objawy...no nic do 3 marca coraz bliżej..

MŁODAM- to teraz myślcie nad imieniem :)

RURKA,GOSIANE,GUMISIA,POK,WIOLA,MARY-BETH,AGAPA,ZIZI- no gdzie Wy kurka jesteście...???????????????

dzien dobry :) jestem i ja :)
tesknil ktos za mna ??
jutro wielki dzien ale nie robie testu, znowu mam zle obawy ze @ przyjdzie, chcialabym juz miec to za soba, no ale nic czekamy, ja cos za dwa tygodnie znowu do dziela ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry