• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Babeczki, ja zmykam na dziś! M. ciągle na spotkaniu, ale już niedługo wraca, więc posiedzimy troszkę razem i spać. Dobrej nocki!

reklama
No i pustki świecą :-p

wiola - wklej sobie w podpis link do strony z suwaczkami ode mnie - tam są daty testowań :-)

sergi - dołuj mnie jeszcze małolato :dry:

Mam deprechę z okazji zbliżającego się przyszłego poniedziałku :-(

agapa no faktycznie, nie zauwazylabym zmiany gdybys nie napisala. Ja to dzis polprzytomna jestem.

Ide do spania bo juz ledwo na oczy widze. Buziaki. Odezwe sie jutro co z wizyta.

Ostatnia edycja:
sol - a co takiego czeka Cie w poniedzialek.

dziewczyny - tabelka ma juz dane od powprowadzane ale zanim pokaze Wam wyniki musze ja zredagowac, bo na razie jest malo czytelna i malo z niej wynika. Przy okazji - jakbyscie mogly jeszcze rozne wystarane kobitki pognebic o przeslanie objawow - byloby ekstra!

ferie sa wiec jutro franca nie mam. powinnam pojawic sie z rańca.

sciskam,
poczek

kochane uciekam spac bo jutro szkoła :-(

a nie chce mi sie :(

Ściska całuje cmokam ! ;*** ;-);-) :-):-):happy:

Karaluchy ! ( ;

;-)
:-)

Sol przeciez urodziny to fajny dzien ;-)
Dobranoc;*

Weszlam sie pozegnac,przytulanko zaliczone a teraz sie nie ruszam zeby wszystko sie ulozylo :-D

Sol mloda doopka z Ciebie a liczba 25 calkiem fajna jest ;-)

Dzień doberek ;-)

ja juz na nogach :-(
wybieram się do szkoły ale jeszcze nie wiem czy pójde bo cosik głowa mnie boli :-(

A Wy to pewnie mamuski jeszcze śpicie nie ?;-)

Edyta
3 mam kciuki za staranka ;* ;-):-)

reklama
czesc dziewczynki
Widzę, że wczoraj trochę się wyzaliłyście bidulki moje ...
mama ja i tak mocno Ci kibicuję, ile sił w rękach &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
just - przeczytałam po krótce Twoją historię, której i tak się trochę domyślałąm, na podstawie Twoich wczesniejszych postów, trzymaj się kochana, skoro facet jest frajerem, trudno lepiej żeby dziecko wychowywało się bez takiego ojca ...

A ja mam dziś dzien dołka, dużego dołka ... nic mi nie idzie , nic :( Jestem beznadziejna ...
nie umiem znalezc pracy, jutro dosatne @, te cholerne badania , które zrobiłam w poniedziałke wyszły oczywiscie dobrze, no i zeby mi ***** za dobrze nie było, od soboty boli mnie żołądek znowu i jade na tabletkach, przyczyna jak zwykle nie znana ... taka uroda, powiedział mi lekarz .... chodząca beznadzieja .... :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry