Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nareszcie wstałam i mój mózg zakodował, że jest czwartek, a nie środa ;-) Chociaż... W sumie BARDZO PÓŹNY czwartek ;-) 
Widocznie jej na to pozwalają w domu, skoro się tak zachowuje
Ucałuj Dominisia ode mnie, powiedz, że "ciocia mówi" że to było bardzo niegrzeczne i niemiłe, ale On zachował się bardzo dzielnie 

A cycuchy jak balony, takie "napompowane" od środka i lekko bolą, dużo przejrzystego śluzu i poza tym - cisza
Ale ciekawe to, bo jestem ewentualne 2 doby przed @ i zawsze o tej porze temperatura już leciała na łeb na szyję - w każdym cyklu bez wyjątku. A tutaj nie dość, że nie spada, to jeszcze lekko w górę! Ale prawie na 37 stopni! 
jutro rano termometr prawdę powie już na pewno i przez najbliższe dni też, więc się okaże, czy jest się z czego cieszyć 
I między innymi, mamcia stosowała też u niej inhalacje, tylko bij-zabij, nie pamiętam, jaki olejek używała
Ale pamiętam, że to było coś, co pachniało miętą, bardzo podobny zapach do tych maści rozgrzewających jak człowiek chory jest, co się plecy smaruje ;-) Może to by pomogło?
Ale odkąd zaczęło mi się śnić, że jest synuś w moich ramionkach, to jakoś mi się odmieniło i teraz już obojętne to dla mnie, byle zdrowe było 
A kaszkę też bym zjadła
Chociaż... w sumie od kilku dni mam zachcianki ciągle na jajka ;-) hihi