reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA-wspolczuje nocki a moze to tak jak ja kiedys mialam z synem-skoro coraz gorzej to moze antybiotyk zle dobrany:dry: dobrze,ze masz dzis wizyte kontrolna to bedziesz spokojniejsza na weekend bo dzieciom najczejsciej rozkreca sie na week.kiedy pediatra ma wolne i tylko szpital zostaje:baffled:MARYLKA- plan dobry i napewno wszystko bedzie si jak juz zajdziesz w ciaze to z Twoja energia napewno bedzie wszyatko dobrze i nie kracz,ze w szpitalu bedziesz lezala:no:bedzie dobrze;-)WIOLKA- zycze cierpliwosci i tego zeby Ci w dzien duzo spala to marudzic nie bedzie i w Pl pieknie a dzis to juz rewela!!

reklama
Bibinko, w takich alarmowych to chyba teściowa, bo będę mieć ją niemalże na miejscu :-):-) a normalnie to się nie ruszę z domu tak, żeby potrzebować kogoś do pomocy no chyba, że jak pojdę do szkoły w weekendy a to tatuś wtedy chyba zostanie ale też jakbym zaszła za 3 miechy to nie wiem czy bym zostawiła maleńkie dziecko choćby Mojemu...
Myslałam kOchana, ze Ci chodzi o takie sytuacje jak kąpiel i w ogóle opieka nad dzieckiem ale z tym dam radę :-D:-D tyle już się napatrzyłam i widziałam, że powinno wystarczyc... A zresztą.. ile jest kobiet takich co nikt im nie pomaga i jakoś dają radę... tzn z takimi czynnościami jak kąpiel i w ogóle
ale napisałam, ze ciężko zrozumieć o co chodzi :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia takiego malucha i tak na długo nie zostawisz,bo będzie za cycem płakał:tak::-).fajnie,że masz teściów obok siebie,a co najwazniejsze chętnych do pomocy:tak:.
mnie też nikt nie pomagał:tak::-),ale teraz jest problem,bo nie wszędzie mogę(i chcę)zabrać Alę ze sobą...ale cóż,jakos trzeba sobie radzić:tak::-)

Ostatnia edycja:
Bibinka, no właśnie... Nikt nie jest w stanie najlepiej się zaopiekować takim maleństwem jak mama tego dziecka wiadomo.. To jakbym urodziła na wiosnę za rok to bym najwyżej nie chodziła do szkoly przez ten czas. Jakoś bym się bala takie maleństwo powierzyć komukolwiek. Takie już kilkumiesięczne to jeszcze ok, ale noworodek to nie. NO mysle, że jednak nie będe potrzebować pomocy kogokolwiek :-D

pysia ja rozumiem o co ci chodzi....:-) ja tez nie mialam nikogo do pomocy ale czasem to wieczorem padam na mordke bo nie mam sily na nic.
marylka znalazlam cie na nk... przeprwaszam nie moglam sie powstrzymac

MARYLKA- JA SZCZEPIE DZIECI NA TE ZALECANE I JEDYNE CO TO KUPUJE TAKIE 3,4,5 W 1 -to znaczy kilka chorob w 1 wkluciu,i one kosztuja ale to nie jest mega koszt.najdrozsze sa te dodatkowe-po 300,350 zl dawka dla 1 dziecka to jest masakra.ale ja nie szczepie na dodatkowe-jedynie na pneumokoki zaszczepilam .OSPE JUZ PRZESZLI.:tak:A WIECIE CO - moj Tom wczoraj dola zalapal jak Mu powiedzialam,ze dostalam @.ja Mu normalnie mowie,ze dostalam a On usiadl patrzy na mnie i mowi-no i co teraz....:-(a ja do Niego -no co wezme hormony i dzialamy dalej,przeciez to byla "nadprogramowa"proba-glowa do gory a On-to moze zaczne brac jakies witaminy????........nakrecil sie chlopak:sorry2:chyba nas podczytuje w pracy i tez liczyl ,ze sie teraz uda czy co:sorry2:normalnie byl wczoraj caly wieczor smutny-w szoku jestem!!:szok::szok:

mama to u irlandi sa szczepienia 6 w 1 i one sa normalnie za darmo. w polsce na wszystkim chca dorobic....
biedny Tom , nastawil sie ze sie udalo....jestem pewna ze nastepnym razem wam sie uda.

Mama, o to faktycznie mąż zawiedziony ale niech się nic nie martwi. Ja wierzę, że się Wam uda po tych anty :-):-) Już pewnie był nastawiony, że się udało, a tu takie rozczarowanie. No ba! Na pewno czyta co tam żoneczka pisze na bb. To jest moim zdaniem bardziej niż pewne :-):-)
Wiolka, no tak. Dziecko to ogromny obowiązek ale mam nadzieję, ze u mnie nie będzie źle. Jakbym urodziła to będę siedzieć z bobasem, a jak mój będzie w domu to tez chcialabym, żeby się zajął...:-):-)

reklama
mama05 widze że Twój tom bardzo pragnie 3-ciej dzidzi ale to dobrze a po chormonach napewno wam się uda :) ja trzymam kciuki i cła reszta
Wiolka fajnie że mnie znalazłaś zaraz się zaloguje i przyjme zproszenie - mam nadzieje że wysłałaś, już się luguje acha moja mama dziś bedzie szła na poczte to wyśle Ci paczuszke :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry