• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć babki,biore sie za obiad ,ale napisze Wam ,ze PSZCZÓŁKA dziękuje za wczorajsze życzenia zdrowia dla Małej,Natalka już lepiej z tym uchem ,ale Pszczólka nadal na zwolnieniu a w domu nie ma dostepu do kompa wiec jej nie ma na bb-wszystkie ściska i pozdrawia :)))

nasza MAGGY ktora wczoraj wleciała z ~~~~~~~~~~~~~juz dziś jest w szpitalu i jutro cesarka:)))

u mnie narazie @ nie ma ,ale jutro albo w czwartek to juz na bank bedzie...

przeczytałam objawy Wioli i mam takie same i zrobiłam testa dziś po 9.00 ale wiadomo co............

Mama a dlugo sie juz staracie o dziecko?
Wiesz stranka sa przyjemne tylko domyslam sie ze momentami szlak czlowieka trafia jak czujesz ze ciaza a wychodzi co innego...Mam podobnie hehe:)

reklama
jestem znowu-wcinam obiad..

JOS- tak robiłam dziś test i I krecha...

GOSIANE- miałam jutro testować ,ale jak przeczytałam objawy Wioli a mam takie same to sie skusiłam...no i I krecha a termin ostateczny @ na czwartek wiec gdybym była to test by wykazał...

ROXYEWA- my sie staramy 13 miesiecy wiec dla mnie starania to .....jak pomyśle o sexie to uciekam gdzie pieprz rośnie....przykre ,ale mam już dość poprostu...

Czesc Mamuski! :)

Mamitka jak @ nie przylezie w czwartek to sprobuj jeszcze raz zatestowac. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mnie w nocy dopadla zgaga:szok: Normalnie nie wiedzialam co mam ze soba zrobic. Nie wiem jak moge sobie z nia radzic... :(

Lazurowe-pij mleko, najlepiej zimne, ja w ciąży z Danielkiem ssałam tabletki Reenie owocowe-są bezpieczne w ciąży do 16 tabl. dziennie;), ja rzadko stosowałam, w sumie zjadłam tylko jedno opak., teraz na razie jak mam zgagę to popijam mleczko

paulina dzieki za rade! Ja tez nigdy wczesniej nie mialam zgagi, ale znam objawy, wiec wiem ze to bylo to :dry: A z mleczkiem na pewno sprobuje jakby znow mnie to ohydztwo dopadlo ;-)

Czesc lazurowe jak lubisz migdaly to one tez pomagaja na zgage. Trzeba je tylko dosc dlugo zuc. Ale widze ze juz ci lepiej, ja tez mialam w zeszlym tyg zgage taka okropna przez 2-3 dni fuj.

reklama
JOS- ja właśnie objawy mam takie jak Wiola...tyle,,ze i u mnie i u Wioli I krecha wiec to raczej nie na fasole...

u nas mega słonko wiec pomyje okna na dole a za 1,5 godzinki idziemy z Domisiem po Zuze..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry