reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGAPA ja mialam dwa krwawienia na poczatku. Jak masz jak, pojedz do szpitala lub gina. Nie widze suwaczkow (wylaczylam te funkcje). Naprawde nie wiem co mam powiedziec.... to tylko niteczka krwi... moze nie jest to to o czym myslisz? Mam nadzieje, ze nie
Jeszcze przyszlo mi do glowy, ze jak masz nadzerke, stosunek moglby spowodowac plamienie. Biegnij do lekarza... Trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień doberek! :-D:-D

Witam się porannie! :-D Zaraz łapię kawkę i zasiadam do Was!

Agapa - przejdź do lekarza lub choćby na IP. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby wsio było OK!

douczylam sie. jesli towarzyszy temu bol brzucha, nudnosci, wymioty, goraczka- natychmiast do szpitala. Plamienia w 1 trym sa czesto wynikem zmian hormonalnych, ale pojawiaja sie w czasie, kiedy powinna pojawic sie miesiaczka. Krwawienie jest zazwyczaj lekkie, choc czasem, tak jak u mmnie yglada to na normalna miesiaczke. wiesz, jesli to tylko niteczka krwi i nic wiecej, na spokojnie zadzwonilabym do mojego gina i skonsultowala to.
........ Musze Was opuscic na jakis czas.

Ostatnia edycja:
Poczekam do jutro i jak @ nie będzie to zrobię rano test. Jak będzie pozytywny to zapisuję się na wtorek do gina, a jeśli negatywny to ... sama nie wiem co zrobię. Wkładka jest czysta, tylko przy sikaniu i jest ciut (takie kropeczki) i na papierze taki różowy śluz. Może wpadłam w panikę bo u mnie to pierwszy raz...
Dziękuję dziewczyny

witam sie i ja :)

Gumisia ja od ponad tyg. mam straszne wzdecia i do tego zatwardzenie :wściekła/y: okropnosc , nic nie moge brac wiec ratuje sie naturalnymi sposobami z roznym skutkiem .... kup sobie Activie , jedz jablka , ciemne pieczywo i moze cos pomoze ??

wiolka... u ans nagla zmiana decyzji, jednak jedziemy w 3ke :) maz zapodam mine zbitego psa i banity i wymusil laske :)
czekam tylko az poldek wstanie i szybkie pakowanie
srednio to widze jako "weekend odpoczynkowy" ale coz...

czy u nas zawsze wszystko musi byc na wariackich papierach?????????? hahahaha

rurka : zrib testa ! wroce w niedziele wieczorem to zajrze po dobra nowine :))))
papa dziewczyny
milego WE wszystkim !!!!!!!!!!!!!!

milego wypadu i dobrze , ze jednak w 3 jedziecie !!! Poldus sobie poszlaje z tatusiem , a ty odpoczniesz :)

witaj sergi, edytka
rurko ...zrobisz jak uwazasz.... ale ja bym nie czekala i zobila test... bo co da cie to czekanie?tak naprawde nic poza zamartwianiem sie...a tak bedziesz miala pewnosc , czy jestes w ciazy czy nie... bedziesz wiedziec na czym stoisz. a tak to wisisz teraz w prozni..
zapomnialam wam napisacx...
moja siostra urodzila wczoraj o 19 corcie...3,25kg. caly porod od pierwszego bolu do pojawienia sie malej trwal 3 h... (tez bym chciala rodzic w takim tempie)

gartulacje dla siostry !! super :)

Witajcie.
Ja od samego rana ryczę.:( Poszłam do łazienki i na papierze zobaczyłam śluz z krwią i potem jescze trochę krwi (taka nitka świezej czerwonej krwi). @ nie ma , ale ta krew mnie zwaliła z nóg. Nigdy w życiu tak nie miałam. W żadnej ciąży nie widziałam ani kropelki krwi. Pomózcie, co to może być. Wczoraj mieliśmy przytulanko, ale mówię że NIGDY tak nie było. Czy to może być poronienie? Tak bardzo się boję. Cały czas płaczę i płaczę. Jak się wkurzę to jutro zrobię test tylko gorzej jak to za wcześnie i nie wyjdzie i wtedy to już całkiem zwariuję. Nie ja już nie daję rady...

a masz test w domu ?? moze siknij ?? ktory to bylby tyg. od ostatniego @ ??
wiesz to moglo byc po stosunku , czesto na poczatku ciazy tak podobno sie zdarza ... nie wiem co doradzic , jazda na IP nie wiem tez czy ma sens ... kurcze lez odpoczywaj !!
najlepiej jakbys na bete pobiegla jeszcze dzisiaj
bedzie dobrze trzymaj sie !!!

agapa tak naprawde nie wiesz czy jestes w ciazy...wiec na moje jazda na IP nie ma sensu...zrob sikacza albo najlepiej bete....bo moze poprostu @ sie zaczyna. kiedy powinna przyjsc@?

witam serdecznie

na wstepie wysyłam tony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~- cos ten miesiąc ubogi...ale wiosna coraz blizej i miejmy nadzieje,ze Was mamusiek przybedzie:)

Agapa- potwierdzam to co pisaly kolezanki- najlepiej zrob test bedziesz miała pewność , moze faktycznie zbliza Ci się okres - jestes ponad rok po porodzie wiec cykle moga byc rozne:/ mimo wszystko trzymam za Ciebie kciuki i nie stresuj sie poprostu się upewnij :)

a tak swoja drogą to dzisiaj dzien tesciowej :)

u nas bez zmian, troche pobolewa mnie lewy jajnik :/ wkrotce wizyta u gin zobaczymy jak tam po zabiegu....

uciekam zycze udanego Weekendu :D JOS -odpocznij napewno bedzie super!

Wskoczylam, zeby napisac tego posta. AGAPA skoro domyslasz sie, ze mozesz byc w ciazy pozostaja dwie rzeczy wg. mnie: obserwowac czy to nie @ albo zrobic dzis bete i tez obserwowac. Chociaz nie wiem czy ja bym chciala to drugie robic.. zmykam kotlety tluc

reklama
Agapa - w sumie dziewczyny mają może rację - zrób test, jeśli masz. Ja trzymam kciuki za pozytywny przebieg sprawy!!! :-)

Wiolka - gratki dla siostry! Poród ekspres! :-)

Właśnie oglądam biegi narciarskie na 30 km kobiet i biegnie Justyna Kowalczyk. ;-);-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry