reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mały śpi,obiadek zrobiony, chatka lekko ogarnięta (bo mam się oszczędzać, cokolwiek to znaczy), wczorajsza wizyta u gina zaliczona-zamiast problemów z biodrami, mam coś z szyjką (na szczęście się nie skraca), a w brzuszku siedzi mała dziewczynka;)

reklama
a wrocilam do was na *******y na troszke poki sama jestem :) musze sie wam wygadac:)
z magisterki dzisiaj chyba nici, mam zbyt regularny tryb zycia, takie rzeczy to w tygodniu,w piatki zawsze mi sie wlacza ciatacz i z ludzmi musze spedzic wieczor, w sobote za to od rana na sprzatanie mnie bierze jak juz nie ma co w domu to dzisiaj zrobilam porzadku w dokumentach potwierdzeniach wplat rachunkach itp i gotuje sobie,
zaluje ze nie mierze regularnie temperatury tak jak sie powinno tzn mierze od dwoch tygodni a jakas godzine po przebudzeniu i pod pacha, zanim jeszcze zaczne jakas aktywnosc, i od tygodnia mi sie podnosila a od 3 dni 37, ale to wydaje mi sie ze od przeziebienia :(

Ja też jestem, oglądałam tylko Kowalczyk i jest trzecia! :-):-)

Ja zaraz się biorę za jakieś jedzonko, a poza tym to leniwie leci sobota... ;-)

Agapa - nie martw się! Spokój jest teraz ważny! :-)

mamusiu to super ze wszystko ok
paulinka to jestes lepsza ode mnie bo ja jeszcze jestem w lesie ze sprzatanie....najlepiej bym chciala zeby Iwa poszla spac to pomyla bym sobie podlogi w spokoju,
super ze bedziesz miala pareczke... skoro lekarz zalecil odpoczywac to musisz teraz lezec do gory brzusiem...wiem ze to ciezko tak przy malym dziecku
gumisia BB uzaleznia... ja nie umiem wytrzymac dnia bez odpalenia kompa

Wiolka ja tezz tak mama BB uzależnia a jak juz nie mam siły wejść wieczorkiem na kompa to rano mam wyrzuty sumienia ze nie weszłam na BB :-) ;-)

reklama
Młoda-bardzo dobrze jest mieć kogoś do porodu- i nie musi to być nawet partner-taka osoba zapewni ci wsparcie(albo będzie na kogo pokrzyczeć) ale też lekarze i położne lepiej cię potraktują

Wiolka-ja nie umiem leżeć tak sama z siebie-ale staram się wszystko powoli i spokojnie robić, a i muszę jeszcze dzisiaj do apteki po luteinę skoczyć,a pogoda u mnie paskudna...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry