reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamusiu to super ze wszystko ok
paulinka to jestes lepsza ode mnie bo ja jeszcze jestem w lesie ze sprzatanie....najlepiej bym chciala zeby Iwa poszla spac to pomyla bym sobie podlogi w spokoju,
super ze bedziesz miala pareczke... skoro lekarz zalecil odpoczywac to musisz teraz lezec do gory brzusiem...wiem ze to ciezko tak przy malym dziecku
gumisia BB uzaleznia... ja nie umiem wytrzymac dnia bez odpalenia kompa

Wiolka ja tezz tak mama BB uzależnia a jak juz nie mam siły wejść wieczorkiem na kompa to rano mam wyrzuty sumienia ze nie weszłam na BB :-) ;-)

Ja to też jestem uzależniona od kompa. Siedzę na bb i gram w różne gierki.

A ja nadal załamana. Mąż pow. że ja to już w jakąś depresję poważną wpadłam a jeszcze nic nie wiadomo... Byliśmy na cmentarzu u babci, u teściowej, w sklepie potem złapała nas policja i dzięki Bogu był mój kolega bo tak to 4 pkt i 100zł:szok: a potem byliśmy na kurczaku:-D
U mnie krwi więcej, ale to nie jest mój okres:no: a krew jest taka ze śłuzem.
No nic co by nie było jutro raniutko robię sikacza.

reklama
Ja to też jestem uzależniona od kompa. Siedzę na bb i gram w różne gierki.

A ja nadal załamana. Mąż pow. że ja to już w jakąś depresję poważną wpadłam a jeszcze nic nie wiadomo... Byliśmy na cmentarzu u babci, u teściowej, w sklepie potem złapała nas policja i dzięki Bogu był mój kolega bo tak to 4 pkt i 100zł:szok: a potem byliśmy na kurczaku:-D
U mnie krwi więcej, ale to nie jest mój okres:no: a krew jest taka ze śłuzem.
No nic co by nie było jutro raniutko robię sikacza.

Agapa - wysłałam Ci PW. Posyłam ciepłe myśli i trzymam kciuki za rozwój wydarzeń! :tak: Postaraj się nie myśleć o tym wcale, skup się na czymś radosnym. :happy2: Wiem, że nie jest łatwo, ale zrób to dla siebie. ;-) :*:* Ale mieliście fuksa z tym policjantem! :-)

A ja upiekłam ciacho wg Dukana! Mniam! Zaraz kawkę chyba nastwię do tego ciasteczka. ;-) Kto chce?

images

images

rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nieustannie
jak Ty masz jutro termin @ to poniedzialek byl duuuuzo za wczesnie skarbie. Zrob testa teraz! Zlituj sie nad nami :))))

sergi
- ja na Twoim miejscu nprawde balabym sie sama z siebie brac castagnusa tym bardziej, ze podejrzewasz jakis problem. Skad wiesz jak go brac? Czy ciagiem 3 miesiace czy z przerwa na okres czy moze jeszcze inaczej? Kurcze... Boje sie, zebys sobie nie pokickala jeszcze bardziej. A moze jednak udaloby Ci sie w UK znalezc jakiegos lekarza i sprobowac jeszcze raz pogadac. Wiem, ze to chory kraj ale jest tak chory, ze az mi ciezko zrozumiec, ze nie mozna normalnie do lekarza chodzic i badan robic ;/ po prostu przechodzi to wszelkie wyobrazenia...
trzymam kciuki kochana. koniecznie musisz te hormony posprawdzac, bo to nie jest normalne, zeby miec az tak dlugie cykle ;/ tulam Cie mocno!

gumisia - ja mialam takie gazy pod koniec brania progesteronu. Straszne wzdecia, az bolace i... ciagle mi sie odbijalo i bekalam jak dziad ;/ Kurcze, mam nadzieje, ze szybko Ci minie. Idz do ginka. Pamietamy o Tobie gluptasko i szybko nie zapomnimy! Pisz pilnie prace - trzymam za wszystko kciuki! :tak:
Nie mierzy sie pod pacha! nic z tego nie wyjdzie: w ustach, pochwie lub odbycie i nie godzine po obudzeniu tylko od razu po obudzeniu kotek.

agapa
- a ktory masz dzien cyklu? To moze byc zagniezdzenie. A kiedy powinnas miec @? Bo to moze byc zblizajaca sie małpa
Bo nie bardzo rozumiem. Wiesz, ze jestes w ciazy? Skad mysl, ze poronienie, bo potem mowisz, ze dopiero test zrobisz. Agapko kilka glebokich wdechow i na spokojnie :)
doczytalam dalesze Twoje posty - wyglada to z opisu na zblizajaca sie @. Zdarzaja sie cykle inne niz wszystkie niestety. Ale nie jest to skarbie powod, zeby od razu plakac i panikowac. Kilka glebokich wdechow i juz :) Caluje Cie mocno w czolko :)

mary - jesli testowa to ta po prawej, to owu juz byla, Jesli testowa to ta po lewej to jest to wynik pozytywny. Ale z tego co pamietam mialas juz wcoraj pozytywny. Owu jest w ciagu 24-48h od pierwszego testu owulacyjnego.
daj przepis na ciacho! i powiedz, jak mielisz otreby? ja malakserem i chyba wychodza za malo zmielone :no:

A my bylismy dzisiaj sobie na targu anykow, strasznie wszystko drogie, bo wystawialy sie same dobre salony. Ale rzeczy przepiekne! Potem spacer, i do Francji. Przekasilismy, kupilam sobie ubrania na silownie i testy owulacyjne. Wyobrazcie sobie, ze kosztuja 40 euro (clearblue digital - 10 testow), a w Genewie 100 chf za opakowanie 7 testow! Normalnie w Geneweksiej cenie kupilam dwa pudla we Francji. Niesamowite...
A teraz M. zabiera sie za robienie obiadu - tortilla z rozmarynem, czerwona cebula i czyms jeszcze i przygotowuje aperitif :) prosecco+aperol+plaster pomaranczy=spritz. Mniam! :)

Ostatnia edycja:
mary - jesli testowa to ta po prawej, to owu juz byla, Jesli testowa to ta po lewej to jest to wynik pozytywny. Ale z tego co pamietam mialas juz wcoraj pozytywny. Owu jest w ciagu 24-48h od pierwszego testu owulacyjnego.
daj przepis na ciacho! i powiedz, jak mielisz otreby? ja malakserem i chyba wychodza za malo zmielone :no:

Pok - testowa, to ta po lewej.
A co do otrębów, to nie mielę ich. :-) Dziś użyłam ok. 8 łyżek otrębów pszennych i 8 owsianych, 3 jajka, 2 łyżki słodziku (ale wyszło mało slodkie, wiec można więcej), 1 łyżeczkę proszku do pieczenia, 1 łyżkę drożdży rozpuszczonych w malej ilości ciepłego mleka, szczyptę cynamonu, 1 łyżeczkę kakao i odrobinkę pokrojonych w kosteczkę jabłek (to wbrew zasadom, ale co mi tam! :-D) i kubeczek naturalnego serka (można użyć homogenizowany, ja miałam tylko dostęp do Creme Fraiche). Wybełtałam wszystko łyżką i do piekarnika na 35 minut w 190 st. :happy2::happy2::happy2:

Dzień dobry kobietki :-)
jak tam popołudnie mija? widzę kawusia, ciasto :-) u mnie była dzisiaj pizza z tuńczykiem :-D pyszna, bo domowa, tylko jak na kubki smakowe kobiety w ciąży trochę za słona ;-)

Witaj Just
Wiecie co, pytam moją Majeczkę: Kochasz mamusię? a ona do mnie z otwartą buzią i chce mnie całować. Ona wie jak mamie humorek poprawić:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry