rurka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nieustannie
jak Ty masz jutro termin @ to poniedzialek byl duuuuzo za wczesnie skarbie. Zrob testa teraz! Zlituj sie nad nami

)))
sergi - ja na Twoim miejscu nprawde balabym sie sama z siebie brac castagnusa tym bardziej, ze podejrzewasz jakis problem. Skad wiesz jak go brac? Czy ciagiem 3 miesiace czy z przerwa na okres czy moze jeszcze inaczej? Kurcze... Boje sie, zebys sobie nie pokickala jeszcze bardziej. A moze jednak udaloby Ci sie w UK znalezc jakiegos lekarza i sprobowac jeszcze raz pogadac. Wiem, ze to chory kraj ale jest tak chory, ze az mi ciezko zrozumiec, ze nie mozna normalnie do lekarza chodzic i badan robic ;/ po prostu przechodzi to wszelkie wyobrazenia...
trzymam kciuki kochana. koniecznie musisz te hormony posprawdzac, bo to nie jest normalne, zeby miec az tak dlugie cykle ;/ tulam Cie mocno!
gumisia - ja mialam takie gazy pod koniec brania progesteronu. Straszne wzdecia, az bolace i... ciagle mi sie odbijalo i bekalam jak dziad ;/ Kurcze, mam nadzieje, ze szybko Ci minie. Idz do ginka. Pamietamy o Tobie gluptasko i szybko nie zapomnimy! Pisz pilnie prace - trzymam za wszystko kciuki!

Nie mierzy sie pod pacha! nic z tego nie wyjdzie: w ustach, pochwie lub odbycie i nie godzine po obudzeniu tylko od razu po obudzeniu kotek.
agapa - a ktory masz dzien cyklu? To moze byc zagniezdzenie. A kiedy powinnas miec @? Bo to moze byc zblizajaca sie małpa
Bo nie bardzo rozumiem. Wiesz, ze jestes w ciazy? Skad mysl, ze poronienie, bo potem mowisz, ze dopiero test zrobisz. Agapko kilka glebokich wdechow i na spokojnie

doczytalam dalesze Twoje posty - wyglada to z opisu na zblizajaca sie @. Zdarzaja sie cykle inne niz wszystkie niestety. Ale nie jest to skarbie powod, zeby od razu plakac i panikowac. Kilka glebokich wdechow i juz

Caluje Cie mocno w czolko
mary - jesli testowa to ta po prawej, to owu juz byla, Jesli testowa to ta po lewej to jest to wynik pozytywny. Ale z tego co pamietam mialas juz wcoraj pozytywny. Owu jest w ciagu 24-48h od pierwszego testu owulacyjnego.
daj przepis na ciacho! i powiedz, jak mielisz otreby? ja malakserem i chyba wychodza za malo zmielone
A my bylismy dzisiaj sobie na targu anykow, strasznie wszystko drogie, bo wystawialy sie same dobre salony. Ale rzeczy przepiekne! Potem spacer, i do Francji. Przekasilismy, kupilam sobie ubrania na silownie i testy owulacyjne. Wyobrazcie sobie, ze kosztuja 40 euro (clearblue digital - 10 testow), a w Genewie 100 chf za opakowanie 7 testow! Normalnie w Geneweksiej cenie kupilam dwa pudla we Francji. Niesamowite...
A teraz M. zabiera sie za robienie obiadu - tortilla z rozmarynem, czerwona cebula i czyms jeszcze i przygotowuje aperitif

prosecco+aperol+plaster pomaranczy=spritz. Mniam!