młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Paulina no mowila mi wlaśnie mama ze lekarze i położne bedą inaczej patrzeć niż jak bym rodziła sama. :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a wrocilam do was na *******y na troszke poki sama jestemmusze sie wam wygadac
z magisterki dzisiaj chyba nici, mam zbyt regularny tryb zycia, takie rzeczy to w tygodniu,w piatki zawsze mi sie wlacza ciatacz i z ludzmi musze spedzic wieczor, w sobote za to od rana na sprzatanie mnie bierze jak juz nie ma co w domu to dzisiaj zrobilam porzadku w dokumentach potwierdzeniach wplat rachunkach itp i gotuje sobie,
zaluje ze nie mierze regularnie temperatury tak jak sie powinno tzn mierze od dwoch tygodni a jakas godzine po przebudzeniu i pod pacha, zanim jeszcze zaczne jakas aktywnosc, i od tygodnia mi sie podnosila a od 3 dni 37, ale to wydaje mi sie ze od przeziebienia![]()
Paulina ładnie ;-)
Właśnie sie dowiedziałam ze mama bedzie ze mną przy porodzie ;-) przynajmiej nie bede sama :-)
mary sliczne kreseczki...dzialajcie dzialajcie.... mam nadzieje ze wydzialacie fasoleczke:-)
Ja sama byłam przy mojej mamie, gdy rodziła mojego brata. To było prawie 4 lata temu i wiem, że to jednak ważne, by ktoś był przy rodzącej kobiecie!
Dieta dietą, ale ruch też potrzebny, a ja jakaś zasiedziana się czuję przez tą zimę!
Tak więc biorę się za siebie.