reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny pomozcie. Czym moge zastapic ser brie i gorgonzole, zeby sos z 4 serow nie stracil na smaku? A moze po procesie roztapiania nie bedzie juz niebezpieczenstwa?
Czy w ogole mam zapomniec o rigatoni 4 sery?? :-(

Ostatnia edycja:
MARY w ciazy sery niepasteryzowane, dojrzewajace tez sa zabronione a ja mam jezor jak stad do Honolulu na ten sos... :-( a moze dalej :-(
.............. zrobie co innego........ WIOLA to nie zadne cuda. Cuda to moja mama robi. Laczy rozne kuchnie, z niczego doslownie potrafi zrobic zarelko dla gosci niespodziewanych, zawsze uraczy jakas przekaska jakby wiecznie miala w pelni zaopatrzona lodowke... :-)

Ostatnia edycja:
MARY w ciazy sery niepasteryzowane, dojrzewajace tez sa zabronione a ja mam jezor jak stad do Honolulu na ten sos... :-( a moze dalej :-(
.............. zrobie co innego........ WIOLA to nie zadne cuda. Cuda to moja mama robi. Laczy rozne kuchnie, z niczego doslownie potrafi zrobic zarelko dla gosci niespodziewanych, zawsze uraczy jakas przekaska jakby wiecznie miala w pelni zaopatrzona lodowke... :-)

Libby - no właśnie czytałam też, ze sery niepasteryzowane w ciąży surowo zabronione, więc może przygotuj coś innego... ;-) A ja coś muszę upichcić z piersi kurczaka, ale nie wiem, co. Po prostu z czymś ją upiekę i tyle. :-)

Agapa - miłego wieczorku! Spokojnie poczekaj do jutra. Buziak!

Ja też uciekam. Chciałam pójść do kina, ale nic ciekawego akurat dziś nie grają! :eek: Trzymajcie się cieplutko! Do jutra.

reklama
Poczku ja miałam termin @ wczoraj względnie dziś. Teraz jestem u teściów więc z testu nici ale w poniedziałek powinnam zrobić, chyba że małpiszon się zjawi.
A i przepraszam za wtedy, nie wiem co we mnie wstąpiło:zawstydzona/y:

Gdzie jest Mamita??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry