just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
kciuki trzymam za Was wszystkie, bo takiej niespodzianki jak u mnie, to pewnie u Was nie będzie, jesteście mistrzyniami tego tematu ;-) bez urazy oczywiście :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pok - testowa, to ta po lewej.
A co do otrębów, to nie mielę ich. :-) Dziś użyłam ok. 8 łyżek otrębów pszennych i 8 owsianych, 3 jajka, 2 łyżki słodziku (ale wyszło mało slodkie, wiec można więcej), 1 łyżeczkę proszku do pieczenia, 1 łyżkę drożdży rozpuszczonych w malej ilości ciepłego mleka, szczyptę cynamonu, 1 łyżeczkę kakao i odrobinkę pokrojonych w kosteczkę jabłek (to wbrew zasadom, ale co mi tam!) i kubeczek naturalnego serka (można użyć homogenizowany, ja miałam tylko dostęp do Creme Fraiche). Wybełtałam wszystko łyżką i do piekarnika na 35 minut w 190 st.
![]()
Poczku ja miałam termin @ wczoraj względnie dziś. Teraz jestem u teściów więc z testu nici ale w poniedziałek powinnam zrobić, chyba że małpiszon się zjawi.
A i przepraszam za wtedy, nie wiem co we mnie wstąpiło
Gdzie jest Mamita??

mary - a czy przypadkiem creme fraiche nie jest zaprzeczeniem wszelkich diet?toz to smietana jest
ale brzmi pysznie. zrobie w poniedzialek. niestety drozdze mi sie juz skonczyly, bo tak to bym jutro wyczarowała.

Niesamowita z Ciebie istota :-)
i postaramy się go zbić z 1 200 000 do 1 050 000 - takie to ceny we Wrocku eeeech... a domek ładniutki.. poniemiecki ale całkowicie odnowiony i zadbany i teren wokół śliczny i okolica przestronna i doskonale skomunikowana - nie czuć miasta a do "miasta" rzut kamieniem no eeeeeeeeeeeeeeeech.............
.... no i cichobiegi na płaskim obcasie - koniec z elegancją francją
A potem zamiast gotować obiad przywiozłam do domu pizzę i z synem obejrzeliśmy dwa filmy....