reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hmmm gumisia moze tam jednak jest jakas fasolka tylko niesmiala bardzo. A jaki test robisz, plytkowy czy paskowy? Nie wiem co ci poradzic, najlepiej byloby ta bete zrobic.

libby to odpoczywaj duzo daj troche sie moze troche przejac facetowi, niech przejmie obowiazki ;-)

U mnie mdlosci od rana i cos przejsc nie chca bleee

reklama
nie nie ja ta bete to mam gdzies:) juz dwa razy mnie zawiodla wiec dziekuje :) w srode zrobie ogolne badania kontrolne i progesteron, a test robilam strumieniowy, mam nadzieje ze to maly tajniak, bo tak sie ucieszylam :)

Gumisiu Wiola cos pisala ze jej siostrze testy wychodzily negatywne a byla w ciazy dopiero cos ok 12 tyg ciazy wyszedl pozytywny...

Wiec ja trzymam &&&&&&&

edytka kochana no ja w to wierze bo tez znam takie przypadki i mama tez mnie wspiera, dla swietego spokoju tylko musze ten progesteron zrobic

edytka kochana no ja w to wierze bo tez znam takie przypadki i mama tez mnie wspiera, dla swietego spokoju tylko musze ten progesteron zrobic

Tak bardzo bym chciala zeby sie udalo... a Twoja mam to skarb,dobrze ze tak cie wspiera i kibicuje,pewnie chcialaby byc juz babcia cio ???

A ja zaraz musze wystawic Invoica firmie tylko najpierw musze podliczyc ile kaiory moj T zarobil ale to pikus :-D w koncu ksiegowa mezusia jestem :-p

Witajcie dziewczyny. U mnie słoneczko na niebie świeci uśmiechnięte a ja znowu obudziłam się koło8mej.
Gumisia mi tez test nie wychodził w poprzedniej ciązy dłuuugo, wyszedł 14 dni po terminie @ a w tej jedne mi wychodziły a inne nie. Jest nadzieja. jak masz skierowanie na ten progesteron to rób jak nie to szkoda kasy. Lepiej pójść do gina:tak:
Libby heh mówisz, ze panikuje. Na pewno ma nerwa. Z drugiej strony chciałoby się siły spokoju i ogarnięcia sytuacji w takich chwilach. :-D
gosiane współczuje mdłosci i zyczę żeby nie trwały długo. Mi pomagała czasem herbatka z korzenia imbiru. Kilka plasterków zalewa się wrzątkiem i dosładza miodem.

moze rodzinna mi da na ten progesteron zobaczymy, a jak nie to musze sie zorientowac ile kosztuje to badanie, a mama juz wnukow ma sporo :) wiec jeden wiecej jej roznicy nie zrobi:)
kochane ja uciekam, odezwe sie wieczorkiem lub jutro, moc buziakow dla wszystkich :*

Hej dziewczyny,jestem w 25dniu cyklu,w 23 zrobiłam test Amil i wyszła bladziusieńka kreseczka,w 24 powtórzyłam test z Clearblue i w sumie to nie jestem pewna czy tam coś jest czy nie... widać jakby cień...czy to może być wina tego,że jest mniej czuły?
Wczoraj po południu miałam bardzo ciągnące się upławy,lekko przeźroczyste i dziwne uczucie w dole brzucha,jakby na @ ale nie do końca a dzisiaj czuję jakby ''coś'' się tam działo.
Jestem bardzo niecierpliwa i nie wiem co robić,chciałabym wiedzieć.
Przy pierwszej ciąży (ponad 3 lata temu) nie miałam takich objawów.

reklama
GUMISIA w takim razie czekamy na potwierdzenie jakies :-) MAMA pewnie odpoczywa psychicznie, chociaz bb uzaleznia... cos czuje, ze nas podczytuje :-) Czesc PALEMKO i WISIENKO! :-) Gumisie mnie wciagnely heh :-)
OLIWKAKAROLINA zrob bete

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry