WIOLKA1509
Fanka BB :)
zapmarta ja tez zycze corci
sol mama nadzieje ze uda sie sie uruchomic strone
mama jak bol glowy?
u mnie bol sie powieksza. musze jechac do szpitala i poprosic zeby mi zrobili kopie dokumentow dotyczacych porodu i stanu malej po porodzie a to dlatego zez zeby wyrobic malej ksiazeczke zdrowia w polsce musze to miec. dzwonilam przed chwila do nfz i tak mnie poinformowali. szlak mnie zaraz trafi. to paranoja ze wychodzac ze szpitala nic ci nie daja . jak ja bym chciala zeby juz byl poniedzialek 5 kwietnia.
sol mama nadzieje ze uda sie sie uruchomic strone
mama jak bol glowy?
u mnie bol sie powieksza. musze jechac do szpitala i poprosic zeby mi zrobili kopie dokumentow dotyczacych porodu i stanu malej po porodzie a to dlatego zez zeby wyrobic malej ksiazeczke zdrowia w polsce musze to miec. dzwonilam przed chwila do nfz i tak mnie poinformowali. szlak mnie zaraz trafi. to paranoja ze wychodzac ze szpitala nic ci nie daja . jak ja bym chciala zeby juz byl poniedzialek 5 kwietnia.
i masz czas,zeby to zalatwic-choc ta winda....a moja glowa lepiej-wzielam magnez i juz jest OK-tylko jak na zegarek patrze to nie wierze,ze to juz ta godzina-musze sie za obiad brac-dzis zrobie zupe warzywna ,nie mam dnia na garki
ale jeszcze nie cale 5 godzin i bedzie Tom,a po Zuze jade dzis tuz przed 17...zawsze jechalam po 16 ale ten dzisiejszy dzien niech bedzie dluzej bo jak mi tu zaczna dzunglowac to moge niewyrobic
ale dobrze,ze magnez juz dziala i ta pogoda- zachmurzenie i niewiadomo-rozpada sie czy nie bo taka pogoda ni w kij ni w oko
albo sklada rowerki albo lozeczko ...ja juz zupe wstawilam-zawsze daje kielbaske jalowcowa,3 kostki z lubczykiem;-)marchewki,duzo ziemniakow w kostke i dzis kalafior i fasolka szparagowa zielona,jak sie zagotuje zaciagne maka i smietana i na koniec koperek-bedzie gesta i pozywna i musi im wystarczyc bo nic wiecej dzis nie robie
ZAPMARTA-Ciebie tez zapraszam