• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA- walcz dzielnie jak lwica-dla swoich dzieci,dla corki:))) trzymam kciuki-DOMI tez!!!!!

BALBINKA- dzieki wielke!!!pokaze mężowi jak wroci z pracy i niech zamawia bo wykonczyc sie mozna:wściekła/y::wściekła/y:cho ostatnio jak w srode rozgarnelam wszystkie kopce to do dzis cisza wiec moze poszli gdzies indziej;-)MARYLKA- czekamy na fotki co tam ladnego dostalas:tak:a wozek super i nie taki drogi-Wiolka popatrz i przemysl-nasza Marylka zawsze dobrze podpowie:tak:dziekuje za pozdrowienia-rowniez pozdrawiam KPI,a co u Niej czemu sie nie odzywa-praca???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kpi widziała niedawno córcie swoją :):) znowu sie kręciła i machała rączkami i nóżkami :):)

wiadomość od naszej Sol: promotor zaakceptował stronke cieszy się jak szalona teraz została juz jej tylko teoria :) i powiedziała że na stronce jest współpraca i podała tam mój sklep i wciągnie mnie na ta płatna stronke :) no szalona kobieta:)

a co do tego wózka to są naprawde super bardzo ładnie mi się sprzedają i u mnie taniej bo 360 zł :):) - jakby któraś była zainteresowana :) przesyłka gratis :)

Kasia pisze że jest zabiegana i nie ma chwilowo na nic czasu :(

super,ze SOL- dala rade!!!!!!!!!!teraz czekamy na dobre wiesci od ZAPMARTY-zeby dostala dodatkowa kaske:tak::tak:fajnie,ze Natalka od Kasi ma sie dobrze i zdrowo rosnie;-):-Dto najwazniejsze!! jak Wiolka wroci z allegro to musi zobaczyc ten wozek-powinien Jej pasowac-tylko niech wroci:-Du mnie pada,Domi spi a ja musialabym woskowanie sobie zrobic tu i tam;-)ale chyba nie dzis:baffled:po takiej nocy...

Kasia pisze że jest zabiegana i nie ma chwilowo na nic czasu :(
to jak znajdzie chwile niech wleci do nas-dobrze ,ze macie kontakt sms'ami to chociaz tyle:))

hej kobitki:tak::-)

:-)to szczere gratulacje dla przyszłej mamy!!!

dziękuję baaardzo:tak::-) i oczywiście przesyłam ciążowe fluidki wszystkim:tak::tak::tak:
sol fajnie,że promotor zaakceptował stronkę,tyle się napracowałaś,że Ci się należało:tak::-).może coś da się zrobić,żebyśmy wcześniej mogły ją zobaczyć...
zapmarta trzymam kciki za dodatkową kaskę:tak::-).a co do starań o bobaska,to mam nadzieję,że uda się od razu,ale zobacz ile nam zeszło: 9 długich miesięcy:tak:,a za pierwszym razem było szybko:tak:.także jeśli chcecie,to nie ma co się zastanawiać i do dzieła:-):tak:.ja teraz będę rodzić w listopadzie i zaczynam już widzieć pierwsze plusy:tak::-)
mama05 współczuję nocki,teraz Dominik pewnie śpi:tak:?co do kretów,to ja tylko słyszałam o głowach śledzi...mdłości miałam wczoraj cały dzień,dziś jest lepiej:tak:.tylko z kolei dziś ciśnienie 90/60,w życiu tak niskiego nie miałam:no:.
balbinka ciszę się,że weekend udany:tak:.szkoda,że w następną owulkę mąż wyjeżdża:-(
marylka coś mi się wydaje,że zaczniecie działać w czerwcu z dziewczynami:tak::-)
wiola ale masz bagaż:szok:.a z tymi papierami to nieciekawie,powinni od razu wydać.mam nadzieję,że obejdzie się bez problemu:tak:

bibinka: mi tez się tak zdaje :):) juz sprawdziłam w czerwcu mam 2 razy płode dni :):) na samym początku i na samym końcu - te na końcu to w moje urodziny się zaczynają :):) ale pewnie zaczniemy od początku
powiem tak mam w domu jeszcze 21 sztuk gumek :):) wczesniej jak miałam przerwe od tabsów to robiłam zapasy i tak nam zostało i pewnie będzie tak że te się skończa i juz dokupować raczej nie będziemy to może być tak że i w maju się załapiemy :) no zobacze ale myśle że chyba tak zrobimy :)

BIBINKA- hejka:-Doczywiscie,ze DOMI teraz spi-a jak a matka niech sobie radzi-wlasnie pise kolejna kawe...ale za 2 godziny bedzie Tom:tak:dobrze,ze dzis czujesz sie lepiej:tak:a jak tam idzie ocieplanie bloku???i dobrze robisz z wypatrywaniem plusow-zawsze trzeba szukac plusow:tak:i zostalo 3 dni do wizyty i zobaczysz slojego GROSZKA kochanego i Jego serduszko:tak::tak::tak:super!!!a cisnienie faktycznie-niziutkie,powiedz o tym lekarzowi jak bedziesz na wizycie.Ala juz dobrze??

bibinka: mi tez się tak zdaje :):) juz sprawdziłam w czerwcu mam 2 razy płode dni :):) na samym początku i na samym końcu - te na końcu to w moje urodziny się zaczynają :):) ale pewnie zaczniemy od początku
powiem tak mam w domu jeszcze 21 sztuk gumek :):) wczesniej jak miałam przerwe od tabsów to robiłam zapasy i tak nam zostało i pewnie będzie tak że te się skończa i juz dokupować raczej nie będziemy to może być tak że i w maju się załapiemy :) no zobacze ale myśle że chyba tak zrobimy :)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dhahahahaha:-D:-D:-D:-Dwiedzialam!!!!!!!!!!!!!czyli zaczynamy z Zapmarta we trzy w czerwcu-ale jajka-zmieniaj kochana suwaczk!!!:tak::tak::tak:i pakuj tam sobie do kartonika bo przyda Ci sie szybciej niz myslalas:tak::tak:

marylka będzie się działo,że ho ho:tak::-).też myślę,że już w maju zaczniecie i ile suwaczek się skróci:tak::-D
mama05 do czwartku coraz bliżej:-),ale nie wiem czy od razu usg będę miała:-(.on zawsze skierowanie daje do innego,oczywiście na NFZ i nie wiem kiedy to będzie:-(.Ala tak sobie,pokasłuje i barzdo jej się odrywa.zastanawiam się czy nie dać jej tego antybiotyku.sama nie wiem:-(.do przedszkola i tak jej nie puszczę,dopiero po świętach w środę zamierzam

BIBINKA- a tak,pamietam cos pisalas,ze On dajeskierowanie na usg:baffled:no nic to poczekamy jeszcze........tylko to czekanie jest takie ciezkie:dry:ja podawala Dominikowi antyb.rano i wieczorem a dodatkowo Flavamed 2 razy dziennie bo tak zalecila pediatra i u nas to super zadzialalo-teraz sporadycznie zakaszle,ale kaszle b.ktotki i suchy-mysle,ze za kilka dni nie bedzie sladu po kaszlu...........do nastepnego razu:sorry2:a Marylka nam zaszalala-tylko spusc z oka to po weekendzie takie wiesci:-D

Bibinka, oj i mnie się mdłości dały we znaki. Nic nie mogłam przełknąć. Mój gin, podpowiedział mi sposób który poskutował w 100%. Powiedział, żeby mieć ze sobą coca-colę i co jakiś czas po małym łyczku pić. Nie chodzi o to by wywalić całą butlę, ale właśnie tak sobie sączyć. Uwierz mi zadziałało. Ja przeciwniczka coli, łaziłam codziennie z butelką coli, aż dziw, że w pracy się nie domyślili.;-):-)
Po paru dniach wszystko wróciło do normy. I to były całe moje I trymestrowe dolegliwości.

Sol, ale dobra nowina !!!!
Kpi, pozdrawiamy !!!!

reklama
zapmarta dzięki:tak:,muszę spróbować z tą colą:-).ja takie lekkie mdłości mam od tygodnia,ale wczoraj to było przegięcie:baffled:.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry