• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- kiss ;)) LEC ciezaroweczko nasza.MARYLKA- ja tez tak mysle,ze jak mam parke to chyba nie bede chciala znac plci,ale jak wybije 20 t.ciazy to mysle,ze niewytrzymam i jak ginek zapyta czy chce wiedziac to nie wiem czy bede na tyle silna....zobaczymy :)))))jak dzis utarg???

reklama
mama05 nikt nas nie zalewa bo nad nami jest taras...i chyba mury musza byc gdzies pekniete ze leci do nas. niech juz przestanie padac ten deszcz.
marylka u mnie parasolka odpada bo ja mieszkam na wsi a wiadomo ze na drogach dziury itd... wiec im wieksze kola tym lepiej

Wiolka, normalnie masakra z tą akcją z windą. takim to tylko nakopać do tyłków :wściekła/y::wściekła/y: Dziecko z Indonezji faktycznie duże, aj
Mama, fajny pomysł z tym alkoholem i ciastkami :-D:-D Ja to podobnie jak Ty tylko patrzę ile tabletek mi zostało do końca. Jedno opakowanie jeszcze z tydzień i trzy i już :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-):-):-)
Ja po nocce, powiedzmy że wyspałam się w dzień co nieco. Jeszcze "tylko" 5 przede mną :-(:-(

wiolka to szkoda ale faktycznie na dzióry to lepiej z dużymi kołami
mama05: no ja tez nie wiem czy wytrwam ale moze się uda, ale wiecie ja to już tyle mówiłam i tyle terminów było że się nie zarzekam :) a co utargu to całkiem całkiem :) nie jest doskonale ale tez nie jest tragicznie :) naszczęście :):)

marylka my nawet nie bralismy po uwage ze mozemy nie zapytac o plec dziecka i tak jak pisala bibinka mowilam do brzucha po imieniu,, moj kochany Kacperku":-)
pysia wspolczuje nocek...to chyba najgorsza z mozliwych zmian
dziewczyny nie wiecie co sie z pyzunia dzieje? martwie sie o nia
kochane ktora mi bedzie streszczenia pisac to numer komorki na privie wysle?:-)

Wioluś, a kiedy wylatujecie, bo niby czytałam co nieco nadrabiając Was ale nie ze szczególami :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja chyba streszczeń nie mogę wysyłać, bo mnie tu jest najmniej ;-);-);-)
Masz rację. .... z tymi nockami to jakaś masakra i w dodatku już od wczoraj zaczęłam, bo nawał pracy jest no ale kasa dodatkowa wpadnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Bylo mi o tyle lżej, że Mój też wczoraj mial nockę i razem jakoś raźniej :-):-)
My dużo rozmawialiśmy o dziecku, o tym jak to bedzie i w ogóle.... aj, jeszcze 3 miechy. Muszę jakoś wytrzymać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Maryla, czekam na nowe fotale na blogu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiola ja mogę Ci streszczenia wysyłać :):)
obawiam się że pyzunia do nas nie zajrzy :(:( tyle się nie odzywała :( mam nadzieje że jednak z dzidzią wszystko ok no ale skoro się nie odzywa to aż się boje pomyśleć :(:(:(
mój kamil to pewnie będzie mówił mój obcy albo moj szatanie :) znając jego poczucie humoru :) no zawsze zostaje mi mój szkrabie :):):):)

a no wlasnie marylka gdzie zdjecia?:-)wielkie dzieki kochana to zaraz ci wysle numer
pysia wylatujemy w niedziele ale juz w srode kurier zabiera nasze wszystkie rzeczy i komputer mi zabierze:-(
ja kiedys pracowalam na nockach ale nie dawalam rady, to jest okropna mordenga tzeba sie przestawic .... i zaczac zyc jak sowa:-)

Maryla, fajnie że Wam tak wesoło razem :-):-):-) ale ja u nas w związku też nie narzekam na brak poczucia humoru. Nieraz jakie teksty lecą u nas to szok :szok::szok:

Ostatnio mój coś tam do mnie mówił czy cuś tam, a ja do niego:"stań w kącie na tyle minut ile masz lat" :-D:-D:-D Ale śmiał ze mnie :-D:-D:-D a ja sama z siebie... no co:confused::confused: Oglądało się parę razy w życiu "Supernianię" :-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry