• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA- jak tam jeszcze nie ma odp.w sprawie kaski???;-)a w ogole to my czekamy na Twoja fotke :tak::tak::tak:ja w pierwszym trym.z Zuza wymiotowalam dalej niz widzialam a z Domisiem mialam POTWORNE mdlosci i mimo palca nie moglam .... tylko MEGA mdlosci,az zielona bylam-od razu wiedzialam,ze bedzie facet-czulam sie zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy:-D:-D

reklama
mama05 a ja mam tak samo,przynajmniej do tej pory:tak:.przy Ali miałam mdłości przez miesiąc,ale żadnych wymiotów.zobaczymy co dalej...a mój tata stwierdził,ze noszę dziewczynkę pod serduszkiem:tak:,za to teście,że bardziej chłopiec:tak:.ale będzie niespodzianka,he he:-):-).sama jestem ciekawa:tak:.przy Ali od razu wiedziałam,ze będzie dziewczynka,chociaż mówiono mi,ze chłopak,bo brzuch jak piłka,nic na boki nie poszło,no i podobno ładnie wyglądałam:tak:.

BIBINKA- no jesli sie czujesz tak samo to moze bedzie druga kobietka:tak::tak::tak::tak:mąż będzie mial babiniec w domku:-Dokaze sie za jakies 3,4 m-ce Kto tam mieszka pod serduszkiem:tak:a u nmie pada i pada i pada i szlag mnie zaraz trafi bo taka zmulona jestem i pogoda nie ulatwia sprawy:baffled:a Ty masz jakies przeczucia co do plci????a jesli chodzi o ksztalt brzuszka to przy Zuzi tez mi wszyscy mowili,ze chlopiec bo pilka z przodu-a ja obie ciaze mialam taki sam wyglad a plec różna :)))

wrocilam....
uspilam mala...zobaczymy na jak dlugo, zalalo mi korytarz:-( woda mi kapie z sufitu i teraz na srodku korytarza stoi wiadro...dobrze ze sie z tad wyprowadzamy.
marylka fajna ta spacerowka.... chyba bede sie musiala nad na zastanowic:-)no i z moim M pogadac bo zawsze razem decydujemy o takich wydatkach
sol bardzo sie ciesze ze ci sie udalo teraz tylko czekamy az same bedziemy mogly ja zobaczyc
ja w ciazy tez mialam mdlosci i odruch wymiotny ale nie wymiotowalam

mama05 nie mam pojęcia...za pierwszym razem byłam pewna na 100% dziewczynki,nie wiem czemu,może dlatego,że tak bardzo jej chciałam:tak::-).a teraz jest mi obojętne:tak:.najważniejsze,żeby maleństwo zdrowe było:tak:.może z czasem jakieś przeczucia będą...
u nas tez pogoda niezbyt,może przez to takie ciśnienie miałam.ciągle mnie mdli,na nic nie mam ochoty:no:.chyba muszę po colę skoczyć,jak radziła zapmarta,to może mi apetyt wróci:tak:.przy Ali to schudłam na początkum,a brzuszek zaczął rosnąć dopiero w 16 tygodniu:tak:
wiola faktycznie dobrze,że się wyprowadzacie.

bibinka no ciekawe co będzie:):)
a ja choć z natury strasznie ciekawa to chyba nie będe chciała znac płci , mój nie chce chce mieć niespodzianke - to pierwszy powód a drugi to coraz więcej lekarzy z tego co słysze to sie myli a potem jest zdziwko jak wszystko różowe a tu chłopak sie rodzi ostatnio mi klientka opowiadała że rodzice nie mogi uwieżyć a po trzecie jak powie że dziewczynka to moja mama strasznie sie nagra i jakby był chłopak to by dziwnie było, będe ciekawa ale chyba nie chcem wiedziec i kupować różne kolory bo w prezencie to i tak zazwyczaj dają albo różowe albo niebieskie :(:(

BIBINKA- jasne,lec po cole po co sie meczyc a jak sposob sprawdzony:tak:ja tez na poczatku chudlam ,potem uzupelnilam wage a potem juz pooooooszlo:tak::-Dz Zuza 12 kg a z Domisiem 14 kg:baffled:ja tez nie mialam przeczuc co do plci-jedynie roznica w samopoczuciu na poczatku ciazy dala mi do myslenia i pozniej sie potwierdzilo,ale przeczucia nie mialam zadnego;-)WIOLKA- no dokladnie-dobrze,ze sie wyprowadzacie bo jeszcze by Was remont czekal:baffled:a to ktos z gory Was zalewa:confused::confused:

wiola no jak zobaczyłam ta spacerówke to sobie mysle tak no znowu parasolka i małe kółka ale jak nia pojeździłam po sklepie to super się ją prowadziło naprawde rewelka i kazda jedna klientka pod tym względem ją chwali :) acha a przelew doszedł dziękuje pięknie i współczuje tej powodzi

reklama
mama05 ja też przy Ali 11 kg,podobno to dobrze,nie za dużo,nie za mało;).zaraz po porodzie było -6 kg i pozostałe 3 tyg po porodzie:tak:.mam nadzieję,że teraz też tak będzie:tak::-)
dobra,zmykam p óki co ,bo mnie coś naszło na kanapkę yemy i chyba skoczę po nią:tak:.mam nadzieję,że mi się nie zwróci:tak::-).
zajrzę potem,buziaki;*

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry