• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JESTEM JUZ-Zuza odebrana-matko,jak pada:baffled::baffled::baffled:PYSIA- witaj Wiolka- ja tez moglabym Ci wysylac streszczenia,ale skoro Marylka byla pierwsza:tak::-D:-Dmam nadzieje,ze szybko do nas dolaczysz jak juz bedziesz w Pl:tak:

reklama
Sol, zerknij tu boo.pl - Strona Główna - WWW, PHP5, PHP5.3, PHP6, MySQL - Tani Hosting za 1 SMS lub od 8zł/kwartał startKonto kosztuje 8zł na 3 miesiące. Ja mam tam stronkę i pocztę i wszystko hula bardzo dobrze. Już ponad 5 lat mamy tam stronkę :)
hehe, mój 100-tny post :D

Ale tam niestety nie ma obsługi bazy danych PostgreQSL więc odpada. Ale znalazłam inny serwer płatny z obsługą tej bazy i jak tylko wykupię domenę to wkleję wam link. Jak na razie mogę wam wrzucić screeny - zmiana o 180 stopni - pod względem wyglądu a o 720 w kwestii kodu.

Marylka - dzięki za przekazanie info - :-D

Jestem dzisiaj tak szczęśliwa że aż totka puściłam. W ogóle jak przyjechałam na uczelnię o 14.10 to okazało się że mojego promotora już nie ma - więc cap za telefon i dzwonię - nie odbiera - no ładnie - po chwili oddzwonił i mi mówi że jeśli przyszłam to on za chwilę będzie bo co prawda nie ma go już na uczelni ale jest jeszcze w Kielcach więc zawróci. 25 min gadania i kazał mi pisać już wstęp :-D Na 12 mam przynieść znowu pracę z niewielkimi poprawkami i wstęp. Mam czas łącznie do 31 maja więc spokojnie :-D Jeny - dzisiaj mogę latać - a koledze któremu to zawdzięczam obiecałam na jutro sernik domowej roboty więc zaraz się zabieram za robienie :-D

sol: raz jeszcze gratulacje :):):)
pysia: no ja tez do mojego mówie bo do kąta pójdziesz a on no to sie poprawie bo 29 minut nie wytrzymam :):):)
Wiola: kurcze przyzam sie że taki mam dziś dziwny dzień że mi te zdjęcia z głowy wyleciały :):):) jutro wkleje obiecuje :):)

sol teraz jeszcze szostke w totka ustrzelisz....
mama od kiedy wychodzilas ze swoimi dzieciaczkami na zakupy do centrum handlowego albo czegos takiego?

Sol a stronka jest bobmowa i faktycznie dużooooooooooooooo ładniejszaaaaaaaaaaaaa i lepszaaaaaaaaaaaa no po prostu bombowa :):):):) kurcze jak chcesz to umiesz:):) wtedy tez było fajnie ale to jest zabujcze :):):);-)

Wiola ja jestem. mam nadzieje, ze jak uciekniesz to szybko do nas wrocisz ale to pewnie az dopiero w przyszlym tygodniu. Juz teskknimy. masz racje... jak sie ma nocki to sie chodzi do tylu, to taki tydzien wyjety z zyciorysu ale sie pocieszam tym, ze jutro po pracy razem wiec przespimy sie a pozniej porzadki porobimy. milo bedzie
maryla, Twoj ma 29 lat? :)
mama, witaj
zalatwilam kompa na cacy chyba, net nie pojdzie i w ogole, wiec nadaje z telefonu

Witam, Kochane!

Nadrobiłam WSZYSTKO ale nie dam rady odpisać każdej osobiście ... Wybaczycie?????
Cieszę się, że u Was w porządku, tak ogólnie ... A gorsze dni zawsze sie zdarzają, najważniejsze, żeby później zaświeciło słoneczko ...

Zdecydowałam już na 100%, ze zostaję w domku do narodzin Natalki, no i później oczywiscie ...
Od zeszłego tygodnia zaczął dość mocno boleć mnie kręgosłup dlatego sporo muszę odpoczywać, no i trzeba będzie za chwilkę mieszkanko urządzać w mebelki ... :-):-):-):-)
Chyba jutro juz dostanę klucze od pana, który nam wykańczał mieszkanie ... ale jeszcze chwilkę z radością poczekam, bo jeszcze coś mu wypadnie ...

Bardzo fajnie, że przekładacie stranka na wcześniej ... nigdy nie wiadomo ile to potrwa, choć życzę żeby było króciutko ;)

pozdrawiam Was bardzooooo serdecznie ;)

maryla - jak ją zobaczysz w realu to powiem Ci jedno jest fajniejsza :-D
kpi - przygotowałaś materiały do strony? A twoja strona też będzie na moim serwerze tylko domenę sobie opłacicie :-p O ile nadal jesteście zainteresowane :-D

A ja teraz siedzę słucham sobie muzyczki i bawię się z Karolą :-D Wreszcie się mogę z dzieckiem pobawić :-p

reklama
Sol - jeszcze nie, muszę pogadać z moją współniczką a one dopiero po Świętach znajdzie czas ... ale sprawa jak najbardziej aktualna ;), przypominaj i mobilizuj ... dzięki ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry