WIOLKA1509
Fanka BB :)
mama kurier dzwonil ze najbardziej pasuje mu przyjechac w srode o 15 .i do tego czasu musze spakowac kompa. chyba bede go pakowac w srode rano dopiero:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no BALBINKA- juz pewnie w objeciach męża![]()
pewnie tak i jaka przeszczęśliwa jest.a jak będą pruć do domu
![]()

balbinka pewnie z łóżka nie wychodzi,he he,niech szaleją,a co
:-)

przykro mi,ze m sie nie wyrobil...:-( moj m tez czesto wyjezdza i zawsze sie wsciekalam jak wypadalo w owulke,wiec wiem jak sie czujesz...a ten plyn jest w zatoce douglasa po peknietym pecherzyku.

Balbnka,te pierwsze wyniki m calkiem calkiem,mysle,ze przy takich jest spora szansa na naturalsa![]()
Od dzisiaj mój M nie pali fajeczek. zaopatrzył sie w gumy i plastry
poza tym wczoraj zaopatrzyłam go w selen, cynk, wit. A i E i od dzisiaj łyka
za 3 miesiące powtórzymy badanie i zobaczymy. No chyba, że jakimś cudem zafasolkuje szybciej 

kłapia tymi dzióbkami śmiesznie
zaby w stawie już rekotają, ja nasionka już zakupiłam, tylko słoneczka jak na lekarstwo.
W sobote babcia ma urodziny i trzeba nad prezentem pomysleć, w piatek przyjeżdża teść na tydzień... Jak zwykle przed świetami małe zawirowania ;-)
dzialalismy z mezem,nogi w gorze byly po
;-)a mimo to cos poszlo nie tak
i mimo,ze termin wyszedl by na poczatek grudnia to sprobowalismy i teraz nie zaluje bo wiem ,ze szansa wykorzystana-licze,ze po odstawieniu tabl.damy rade i w wakacje bede juz z fasolka
takze ja Ci radze probowac skoro organizm juz "odpoczal"od anty.i u ginek bedzie wszystko OK(bo niby czemu ma nie byc;-)).czekamy do 8 kwietnia na wiesci po wizycie i jaka Wasza decyzja-fajnie,ze mąż w gotowości czeka

machaj bocianom,zeby Ci zauwazyly i przyniosly co trzeba;-)
ja tez wypatruje bocianow,ale poki co przylecialy zurawie
ostatnio mojemu ginek.mowilam,ze bede wypatrywac bocianow a On do mnie ze ostatnio byl w Maroko i tam jest taki nawis skalny gdzie pelno bocianow,ze jakby co to poleca;-)

na zarty Mu sie zebralo-ale powiedzial,ze pomoze jak moze skoro chcemy kolejne baby-a On wie,ze u nmie nie ma lekko w tym temacie-ciesze sie,ze Go mam i wierze ,ze nam i Wam wszystkim sie uda
SOL- przykro mi z ta stronka-mam nadzieje,ze zrobisz co trzeba i jak najszybciej wszystko ruszy-tego zycze!!!!!!!!!!!!!

BALBINKA- grati 100-nego posta 

ZYCZE CI CORECZKI Z CALEGO SERCA BO FAJNIE MIEC PARKE
ja juz parke mam i teraz KTO bedzie to bedzie;-)byle nie konik-jak to mowi Marylka:-):-):-)i byle nie blizniaki bo autobus bedzie potrzebny-a prawko mam na osobowy

CZYLI PO WIZYCIE U GINEK ZACZYNACIE
:-(superowo
BIBINKA- a jak tam u Ciebie-jak Twoje mdlosci???no i jak tam Alicja??lepiej ze zdrówkiem?ja dzis daje Dominikowi ostatnia dawke antybiotyku wieczorem.