S
Sol
Gość
Witam się z rana i idę spać - o 9 pobudka jak nie wcześniej 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,nie ma to jak przy niedzieli sobie pospać...Ala kaszlała przed spaniem i dziś rano i bardzo się jej odrywa.kiedy jej to przejdzie
???oczywiście przywędrowała do nas do łóżka,płakała,że chce do mamy i już.nie ma mowy żebym się wyspała,bo leżę tylko na jednym boku,zeby mnie w brzuch nie kopnęła,ehh...
:-).trzymam kciuki
.ciekawa jestem tej nowej stronki!
:-).u mnie nie było problemów w 1 ciąży,ale przed każdym usg drżałam czy wszystko ok,pewnie jak każda z nas
.teraz też czekam do wizyty u ginka i do usg,staraliśmy się 9 m-cy,więc jeszcze bardziej się denerwuję
,niech szaleją,a co
:-)
:-)

.
:-).mnie trochę po herbacie przeszło,ale póki co o jedzeniu myslec nie mogę

.mogliby cos z tym zrobić!poza tym nadal nie widzę nowych postów,muszę wychodzic i wchodzić,żeby zobaczyć czy któraś odpisała
.to stare było pod tym względem lepsze
ale zwrócę uwagę na forum modów. Stronka graficznie odświeżona o 180' wg mnie wygląda lepiej. Jest więcej narzędzi użytych i fajna jest
A Karola jest sztandarową twarzą mojego logo
Trzymajcie kciuki dzisiaj