• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA- to fajnie ,ze gotujesz Niuni-zawsze to mamusine jedzonko:tak::-D:-Da jeszcze troche i bedziesz Jej odkladala ziemniaczki i miesko ze swojego talerza i nie trzeba bedzie gotowac osobno:-Da jesli chodzi o porody za granica to zazdroszcze tego,ze znieczulenie jest tkie oczywiste a u nas sie placi i to sporo a i tak sa szpitale,ktore nie daja nawet za kase:no:ja wiem,ze teraz jesli uda mi sie zajsc w ciaze to rodze TYLKO ze znieczuleniem!!!Dwa porody mialam bez i dziekuje juz starczy-teraz chce komfortowo:-):-):-)jak zajde w ciaze to zaczne na nie odkladac:tak:

reklama
WIOLKA ty też nie nie martw powrotem do Polski:tak: na pewno sobie poradzicie;-):tak:
Ja zawsze powtarzam że tyle ludzi żyje w Polsce i jakoś sobie radzą to czemu my mamy sobie nie dać rady;-) Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego powrotu:tak::tak: no ale rok minie i też się ędę pakować:cool2: M mówi że jak będziemy stąd wyjeżdżać to będzie musiał tira zamówić, bo nawet do naszych dwóch samochodów się to nie zmieści:szok::szok::-D:-D

WIOLKA-CO JAKIS CZAS ROBIE IM PASTE BO JAK POKROJE JAJKO NA CHLEB TO POLOWA IM SPADNIE I PIES WCINA;-)A TA DO JAJKA DODAJE TROCHE MAJONEZU,VEGETY I KOPERKU-ROZCIERAW WIDELCEM I GOTOWE,DO TEGO PYZNY,MIEKKI CHLEBEK Z PIEKARNI I WCINALI AZ MILO:tak::-DA IWONKA NAJEDZONA TO GADA ZADOWOLONA:-DTO TAKIE UROCZE...

WIOLKA ty też nie nie martw powrotem do Polski:tak: na pewno sobie poradzicie;-):tak:
Ja zawsze powtarzam że tyle ludzi żyje w Polsce i jakoś sobie radzą to czemu my mamy sobie nie dać rady;-) Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego powrotu:tak::tak: no ale rok minie i też się ędę pakować:cool2: M mówi że jak będziemy stąd wyjeżdżać to będzie musiał tira zamówić, bo nawet do naszych dwóch samochodów się to nie zmieści:szok::szok::-D:-D
NIKA- to niezle sie dorobiliscie:tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my niby nie mamy duzo rzeczy bo wprowadzilismy sie do umeblowanego mieszkania i nic nie musielismy kupowac . z mebli to tylko lozeczko i komoda. a tak to same mniejsze rzeczy ale i tak mysle ze troche sie tego nazbiera.
a co do porodu to ja mowie tak samo , jak dowiem sie ze jestem w ciazy do oskladam na zoo. tym bardziej ze pierwszy porod u mnie tak dlugo trwal

Dziewczyny nie wiem co jest grane:no: co chcę napisać posta to że nie mogę i muszę się zalogować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ileż można:wściekła/y:
WIOLKA fajne takie gaworzenie dziecka:tak: Pati teraz to nawija od rana do wieczora jak karabin maszynowy:-D

mama05 a bys widziala jaki moj M dumny ze mala wola tata a nie mama

nika mi sie tez tak raz zrobilo i jedna wiadomosc 4 razy pisalam:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry