• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA- o matko i corko-8,700kg- to takie dwa Dominiki....ale tak myslalam ,ze matka musiala miec cukrzyce,ale mimo wszystko!!!!!

reklama
wielkie to dziecko... iwonka wazona w czwartek miala 8.8kg. nie wyobrazam sobie jaki wielki musiala miec ta kobieta brzuch w ciazy...
a moj lobuziak juz wstal i piszczy... a ja sie wzielam za rozkrecanie komody:-) co u was? jaka pogoda? u mnie dzis slonecznie i nawet cieplo tylko ze wiaterek jest

MAMA, WIOLKA ten noworodek to trzy Patrycje:szok::szok:

U mnie rano padał deszcz:dry: ale po południu się rozjaśniło i nawet słonko wyszło:tak: A i tak nie chciało mi się okien umyć za to wzięłam się z Pati za jej pokój:blink: Ciekawe jak długo tam bedzie porządek;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Domi spal 3 godziny i Tom poszedl Go budzic przed 17;-)potanczylismy troche przy 2 UNIMITED:tak::-D:-D:-D Teraz chlopaki na gorze urzeduja,Zuza obok mnie maluje.ja przed chwila poodkurzalam bo Domi w korytarzu rowerem jezdzil i piachu pelno:baffled:wczoraj zapowiadali w nocy opady i Tom pochowal rowerki.i faktycznie w nocy padalo,w dzien lalo i tak od pol godziny jak nie pada:sorry2:takze caly weekend w domu sie zapowiada:dry:a Ty rozkrecaj kobietko i pakoj bo juz niewiele Wam zostalo:tak:a ile trwa podroz z Irl. do Pl???

a wiec od nas na lotnisko jedzie sie 1,5h . potem samolotem 2,5 h no i z lotniska do domu jakies 6 h a to dlatego tak dlugo do lecimy do poznania a nie tak jak zawsze do bydgoszczy bo juz miejsc nie bylo. wiec wyjezdzamy o 3 rano w niedziele i mysle ze tak o 17 bedziemy w domu

nika na Boze narodzenie lecielismy juz do polski no a potem spowrotem do irlandii. jak wsiedlismy do samolotu to mala tak plakala ze nie moglam jej uspokoic ale naszczescie to trwalo jakies 5 min i sie uspokoila a potem spala caly lot obudzila sie jak samolot wyladowal. mam nadzieje ze tera zbedzie jeszcze lepiej bo jest juz starsza i bedzie ciekawa. nika a wy gdzie mieszkacie? bo nie w polsce prawda?

WIOLKA- do Poznania lecicie:-D:-D:-Dszkoda,ze nas nie bedzie bo jedziemy do rodzicow na Pomorze bo normalnie pojechalabym Cie-Was przywitac w Polsce:tak:;-):tak::tak:-ja mam do lotniska 15 min autem:happy2:

mama 05 pierwszy raz w zyciu bede w Poznaniu... jak mala bedzie grzeczna to chcemy sie przejsc po miescie i zrobic kilka zdjec ale nie wiem czy nam sie to uda .

reklama
WIOLKA- kurcze szkoda,ze akurat tak wyszlo,ze nasze drogi sie rozejda-gdybys byla jutro lub za 2tyg.to na bank bym przyjechala na lotnisko:tak:zycze,zeby udalo sie troche zwiedzic Poznan i porobic fotki i zeby Iwa dala rade w samolocie.a gdzie bedziecie mieszkac w Pl-w jakiej miejscowosci??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry