• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- moje szkraby tez zawsze pytaja czy moga cos ze stolu:tak:i pozwalam bo miom zdaniem nie da sie wychowac dzieci bez slodkosci,ale wszystko z umiarem:tak:ale jak juz zjedza trocha i moim zdaniem wystarczy to mowie,ze reszta juz jest dla doroslych bo z alkoholem i juz wiecej nie pytaja-poki co sie sprawdza:-DNIKA- ja tez nie uwazam wychowania bezstresowego.

reklama
zmykam kochane,idę się troszkę połozyć bo mi ciężko w brzusiu:tak:.
Ala ryczy,dostała repremendę od tausia:baffled:
miłego dzionka;*

Właśnie sobie pomyślalam że Pati w tym sezonie zimowym wogóle nie chorowała, nawet małego kataru nie miała:tak: Może klimat tutejszy jej służy:cool2:

czesc dziewczyny.
stesknilam sie za wami. od rana chodze i pakuje i sprzatam i musze troche odpoczac dopolki Iwonka spi. co do wychowywania dzieci to ja tez nie jestem za wychowywaniem bezstresowym...widze tu jakie sa skudki takiego wychowywania. wedlug mnie dziecko powinno wiedziec co mu wolno a czego nie. no ale jak narazie to ja tylko moge gadac zobaczymy jak mi wyjdzie wychowywanie w praktyce

BIBINKA- pa,odpoczywaj :)) NIKA- moja Zuza tez cala zime nie zalapala nic za to Domi dwa razy mial kaszel i teraz ma antybiotyk-ale to i tak super bo prawie nic na leki nie wydalismy tej zimy i nic specjalnego im nie dawalam ;)zadnych witamin,ani wspomagaczy :)Zuza poprostu BARDZO chce chodzic do przedszkola i za nic nie zachoruje :)))))))))

WIOLKA witaj kochana:-D no ja też się naoglądałam skutków bezstresowego wychowania - tu dzieciaki robią co im się umami i nikt nie zwraca na to uwagi:no:

WIOLKA- witam -my tez stesknione za Toba:tak::tak::-Dpakuj sie ,ale tez zagladaj do nas;-)my ustalilismy tez z Tmkiem co jest dla nas najwazniejsze i jakie ma byc podejscie w roznych tematach-gdzie mozna troche odpuscic a gdzie nie ma dyskusji. i tak mysle,ze wazne jest zeby dzieci nie widzialy,ze rodzice w czyms sie roznia-to znaczy-zawsze mamy takie samo zdanie na 1 rzecz-bo jak dzieci widza ,zw mama mowi tak a tata inaczej to same glupieja i nie ma u rodziców posluchu.a jak Tom zrobi cos co ja bym inaczej zrobila (i odwrotnie)to zawsze wyjasniamy sobie w oczy nie przy dzieciach-tez uczymy sie byc rodzicami i wiadomo,ze czasem cos nie wyjdzie...:sorry2:ale dzieci zawsze widza rodzicow jednomyslnych:tak:

tak samo tu... dzis np w sklepie stalam przed winda i jeden gowniarz popchnol mnie z wozkiem ale to jeszcze nic wepchali sie ogolnie przede mna do windy bo nie mogli poczekac ( 3 ich bylo) i jak juz chcialam wchodzic to jeden nacisnol przycisk od zamykania drzi i prawie wozek mi przycielo z Iwonka w srodku... myslalam ze ich pozabijam. a jak wysiadalam z windy to jeden zawolam pa kochanie, zapytalam czy mam z nim pogadac na osobnosci ale zwiali. i to takie szczeniaki po 11 moze 12 lat

zgadzam sie w 100% , my tez mamy takie ustalenia ale czy nam sie uda to dopiero sie okaze.
widzialyscie na iinym watku to gigantyczne dzieco z indonezji? ten noworodek jest taki duzy jak moja Iwonka teraz:szok::szok::szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak samo tu... dzis np w sklepie stalam przed winda i jeden gowniarz popchnol mnie z wozkiem ale to jeszcze nic wepchali sie ogolnie przede mna do windy bo nie mogli poczekac ( 3 ich bylo) i jak juz chcialam wchodzic to jeden nacisnol przycisk od zamykania drzi i prawie wozek mi przycielo z Iwonka w srodku... myslalam ze ich pozabijam. a jak wysiadalam z windy to jeden zawolam pa kochanie, zapytalam czy mam z nim pogadac na osobnosci ale zwiali. i to takie szczeniaki po 11 moze 12 lat
WIOLKA- porazka:no::no::dry:brak slow...

WIOLKA-nie widzialam tego noworotka!!!!a gdzie to jest pokazane??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry