• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam Was kobietki!

Ja juz gotowa do wyjścia :) Za 3h i 2 minuty mój M ma lądować hihihihi kolacja gotowa, świece też :> Psy nakarmione, wybiegane także wszystko dopięte na ostatni guzik :)
maryla, zyczę wspaniałego utargu!
Ja zmykam i pewnie pojawię sie dopiero w poniedziałek ;)
Buziaki, papa!!!

reklama
Wiolka, Balbinka ma rację. Musisz coś z tym zrobić :-(:-(Pewnie Ci ciężko z tym wszystkim, z tymi docinkami ze strony rodziny Twojego M i w ogóle. Musisz się postawić, jak tylko coś bracia będą dogadywać to Ty mów nawet za męża, że on strasznie lubi małą kąpać i w ogóle, a najlepiej to porozmawiaj ze swoim M, że nie chcesz tak żyć...
Maryla, ten Twój Kamil niech się tak nie czepia tego psa teściowej. A co on nie ma innych problemów? :-D:-D:-D Ja też mam nadzieję, że Mój się będzie dzieckiem zajmował.
To dziś rozmowa Was czeka???

Witam sie poobiednio-choc widze,ze tu pustki:tak:SOL- pracuj ladnie nad stronka-jak dobrze wykozystac telefon do przyjaciela:-Djako kolo ratunkowe:-DSZAFIREK- bardzo sie ciesze,ze zabieg nie jest konieczny i prosimy,zeby nie trzymac nas tyle w niepewnosci bo my tu bardzo sie martwilysmy o Ciebie i juz rozne mysli do glowy przychodzily i myslalam,ze juz do nas nie wrocisz:sorry2:ale cudnie,ze wszystko gra-choc tyle w tej tragedii...MARYLKA HANDLUJ:tak:WIOLKA-;-);-):happy2: BIBINKA- jak Ala po nocce??musisz zmieniac antybiotyk???BALBINKA- jeszcze 10min,oj juz pewnie nogami przebierasz na lotnisku:-Du mnie leje i po wczorajszej pieknej pogodzie nie ma sladu:dry::dry:caly weekend w domu...

Ostatnia edycja:
cześć:tak::-)
mama05,nika nocka super,nie było chlupaniaw nosku i kaszlu:-),teraz w dzień trochę pokasłuje,ale nie będę jej paść nowym antybiotykiem.do jutra jeszcze dam jej ten stary i mam nadzieję,że te 5 dni wystarczy:tak:.
balbinka pewnie już witam swojego:tak::-D:-D:-D,będzie się działo:tak::-D
szafirek super wieści,teraz tylko trzymamy kciuki za szczęśliwe zafasolkowanie:tak:
sol jak tam praca?mam nadzieję,że do przodu:tak:
marylka oj coś czuję,że utrag będzie ogromny:tak::-),ale miałaś przeczucie z @,żeby się zabezpieczyć:tak:

co do okien,to w tym roku myje mąż z wiadomego powodu:tak::-).tylko póki co odpadną mu 2 :balkon i sypialnia,bo z tej strony ocieplają:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BIBINKA- no to świetnie,ze nocka spokojna,ja tez daje Domisiowi przez weekend jeszcze ten antybiotyk mimo,ze juz jest dobrze,ale kazala dawac 7 dni to daje-teraz od godziny ponad spi,Tom z Zuza bajke ogladaja a ja z kawa latam po forum:tak:no BALBINKA- juz pewnie w objeciach męża:-D:-D:-D

pewnie tak i jaka przeszczęśliwa jest:tak:.a jak będą pruć do domu:-D:-D
cieszę się,że z Domikiem też lepiej:tak:.ja też mam nadzieję,że Ali nic nie wróci:tak:

BIBINKA- dlatego z tego powodu moze i lepiej,ze teraz nie jestem w ciazy bo urodzilam bym w grudniu i pewnie Domi cos by przyniosl z przedszkola i zarazil malucha:sorry2:bo Zuza to chyba jest ze stali Ja nic nie lapie-a jak juz to zadko:tak:a tak jak urodze na wiosne to maluszek bedzie duzo w dzien spal na ogrodzie(Jak nie bedzie padac tak jak dzis:dry:)no nic w kazdej sprawie trzeba sie doszukiwac plusów,wzielam juz 3 tabletke -jeszcze tylko 60:-D

reklama
masz rację,we wszystkim trzeba szukać plusów:tak:.moja Ala będzie już 2 rok w przedszkolu i mam nadzieję,że nie będzie tak chorować jak maluszek się urodzi :tak:,poza tym będzie zima i do wakacji dojdę do siebie i będę się pięknie prezentować:tak::-).
widzę,że suwaczek Ci się pięknie przesuwa:tak::-).to teraz nie robisz przerwy między tabletaki ,tak?no jak zacznie potem jajnik pracować,to ho ho:tak::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry