Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A jak od czerwca zaczniecie to będzie wiosenna dzidzia tak jak chcialaś;-) Tego Ci życzę z calego serca:-):-)

mama - to balbinki mąż tyle ważySOL- a twoj maz to chudzinka-64kg :/ ja mam 66 przy 170...

Mój waży przy 184cm 74 kg. A ja przy 167 mam 65 kg
ale ja grubokoścista jestem 
A w sumie to od 4 byłam na porodówce bo nie chciałam budzić położnej - niech się kobita jeszcze prześpi i chodziłam sama po korytarzu sobie 
No to znaczy że możecie szybciej staranka zacząć jeśli się samo wszystko naturalnie oczyściło
A fajnie jak syn z ojcem urodzeni tego samego dnia 
A teraz pada więc do niej siadam. Muszę skończyć możliwość dodawania komentarzy i przerobić formularz kontaktowy i prawdę powiedziawszy nie wiem co mogłabym tu jeszcze dołożyć 

Najgorsze że mam ogromną chcicę na słodycze a na dodatek dzisiaj są imieniny mojej matki
chyba do niej zadzwonię z życzeniami i powiem ze prezent dostanie po 10 bo kasy brak
Po prawdzie to najchętniej bym wcale do niej nie dzwoniła ale.. potem będzie mi pier... nad uchem że nawet nie zadzwoniłam - więc wybieram mniejsze zło i zadzwonię.