• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja tez powoli sie ewakuuję :-/ zostało jeszcze 17h juppi ;)
Niby zmęczona jestem, ale pewnie zasnąc nie będę mogła. Własnie wróciłam z ogrodu, pospacerowałam troszkę z sierściuchami... Trzeba korzystać póki nie pada ;)
dobranoc kobietki!

reklama
Hej!
przepraszam dziewczynki,ze sie nie odzywalam,ale wczoraj moj m i jego tata mieli urodziny (ojciec i syn urodzeni jednego dnia,niezle co?),wiec jak wrocilismy o 21.30 z tego usg,to poszlismy zlozyc zyczenia i posiedzielismy troszke,a dzis o 6.30 wyjechalam do pracy i wrocilam niedawno,padam na pysk :/
wiec...(nie zaczyna sie zdania od wiec,wiem,wiem) wszystko sie ladnie oczyscilo :) macica sie jeszcze nie skurczyla,jest przestrzen 1,5 mm,ale zabieg nie jest potrzebny...ufff...odetchnelam,bo mialam niezlego cykora przed wejsciem.

nadrobie jutro zaleglosci sprzed paru dni,a tymczasem wskakuje do lozeczka.
dobranoc

miałam nosa żeby tu jeszcze zajrzeć przed snem :)))
Szafirek - cudne wieści!!! Czułam w kościach, ze wszystko bedzie ok :))))))))) Bardzo, ale to bardzo sie cieszę!
A następnym razem wejdź choc na minutę i daj "znaka" bo my tu już po scianach chodzilysmy ;)

Dzień dobry kochane babeczki:))
Co u was?
Ja nadal odpoczywam na urlopie tylko przez najbliższe 3 dni pogoda ma być nie ciekawe także wychodzi na to że spędzę dużo czasu przy kompie albo na czytaniu książek:)
Pozdrawiam was serdecznie i życzę wam miłego dnia:)

Dzień dobry kochane:-)
SZAFIREK - super że obyło się bez zabiegu, na pewno odetchnęłaś z ulgą:tak::tak:
BALBINKA - Ty już pewnie się szykujesz na przyjazd męża;-) Miłego weekendu:-D:-D
MAMA05 - szkoda że @ przylazła ale tak jak piszesz dobrze że spróbowaliście:happy2: A jak od czerwca zaczniecie to będzie wiosenna dzidzia tak jak chcialaś;-) Tego Ci życzę z calego serca:-):-)
WIOLKA - kochana nie łap doła:no:
BIBINKA - i jak z tym kaszlem u Ali? Mam nadzieję że przechodzi i nie trzeba zmieniać tego antybiotyku Dobrze że nic na uszka nie poszło:happy2:
MAMA99 - gratuluję nowego autka;-) Fajne Ci mąż robi niespodzianki;-);-)
AGNIESZKA - odpoczywaj, na urlopie kazda pogoda ma swoje plusy;-)
SOL - co tam u Ciebie z pracą? Stronka super
Witam nową dziewczynę AGNIESZKA zaglądaj często, bo mnie dwa dni nie było i duuuużo czytania

SOL- a twoj maz to chudzinka-64kg :/ ja mam 66 przy 170...
mama - to balbinki mąż tyle waży :tak::-D Mój waży przy 184cm 74 kg. A ja przy 167 mam 65 kg :-p ale ja grubokoścista jestem :tak:

bibinka - współczuję - mnie skurcze dopadły o 1 w nocy a urodziłam o 8.05 rano :-D A w sumie to od 4 byłam na porodówce bo nie chciałam budzić położnej - niech się kobita jeszcze prześpi i chodziłam sama po korytarzu sobie :tak:

Szafirek - to świetnie :tak: No to znaczy że możecie szybciej staranka zacząć jeśli się samo wszystko naturalnie oczyściło :tak: A fajnie jak syn z ojcem urodzeni tego samego dnia :-D

nika - jak była pogoda to praca leżała i kwiczała :-D A teraz pada więc do niej siadam. Muszę skończyć możliwość dodawania komentarzy i przerobić formularz kontaktowy i prawdę powiedziawszy nie wiem co mogłabym tu jeszcze dołożyć :baffled:

ewa - to zaczynajcie staranka i oby się udało dotrwać do końca :tak:

A ja właśnie wstałam - Karolę oddałam w ręce męża i siadam do kompa pisać dalej kombinować co można dodać do tej stronki i jak naprawić coś co nie działać nie do końca chce :-p Najgorsze że mam ogromną chcicę na słodycze a na dodatek dzisiaj są imieniny mojej matki :dry: chyba do niej zadzwonię z życzeniami i powiem ze prezent dostanie po 10 bo kasy brak :sorry2: Po prawdzie to najchętniej bym wcale do niej nie dzwoniła ale.. potem będzie mi pier... nad uchem że nawet nie zadzwoniłam - więc wybieram mniejsze zło i zadzwonię.

SOL - zadzwoń do mamy bo to przecież mama nieważne jak Ci zaszla za skórę;-) I pracuj pracuj:-)
U mnie też pada deszcz :wściekła/y: a mialam ambitny plan umycia okien:-p Ale jak jest taka pogoda to mi się nic nie chce:-p

reklama
nika - u mnie też zaczęło lać :-( a taka ładna pogoda była :-( Zadzwoniłam - mniejsze zło dokonane :dry:

Poparzyłam sobie język śniadaniem :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry