• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ja też mam moralniaka :( a może jest już po rozmowie z M i teraz się przytulają? ;) Ja tez nie chciałam źle :( Z moim M też mieliśmy parę razy "ciche dni" i wiem jedno, że szczera rozmowa to najlepsze lekarstwo...
Wiola!!! Halo!!! Tu Ziemia!!! ;)

maryla, mama, no ja tez się cieszę że u mnie jest wsio oki. No szkoda tej owulki, ale liczyłam się z tym, że możemy nie zdążyć w tym cyklu :-/
A przytulanki z pewnościa będą hihihihi wyposzczeni jestesmy oboje i zapowiedziałam już, że jak tylko doturlamy się do domu, to z łóżka nie wychodzimy do poniedziałku ;)

reklama
BALBINKA-to zycze milego weekendu w sypialni:cool2::cool2: licze,ze Wiolka jeszcze dzis sie odezwie:blink:moj wlasnie wrocil po koszu i juz do lodowki leci:baffled:opr dostal i raz dwa lodowke zamknal-biaga,zeby kg zrzycic a po powrocie konia z kopytami by zjadl:szok:nie ma!!zaraz idzie kąpać Zuze i jedno dziecko juz bedzie obrobione:tak:Domis za godzine bo spal 3 godziny w dzien to wiadomo,ze od razu nie zasnie.

A mi małż wrócił o 19 - dostał obiado-kolację - porcję jak dla armii zbawienia i nakaz zjedzenia wszystkiego skoro chce przytyć - wg mnie wagę ma ok ale on się uparł :dry: że niby kompleksy ma :-p A zaraz mu podeślę smrodka :-p Karoli zaraz kolację robię i kładę ją spać :tak:

no ja tu na Wiolę będe czekać ;)
Wiola! Kurde bele no! Masz męża, cudownego Skarba Iwę - to się liczy najbardziej!
Kup sobie jutro jakąś super maseczkę, idź do fryzjera niech Cię ładnie uczesze i zrób się na bóstwo :)) Zobaczysz, że humor wróci :) A wieczorem włóż ładną kieckę i zrób się na sex bombę tak, żeby Twój M zobaczył jaką ma laskę przy sobie (a w zasadzie dwie :) )

mama, mój z kolei nie może przytyć. Teraz przy wzroście 180 waży ok 64kg, ale bylo, że ważył 55 :( a je wszystko i dużo. Zdrowy jak rydz, bo kazałam mu kompleksowe badania zrobić. On potrafi na raz cały duży słoik nutelli wciągnąć :-/

witam wieczornie:tak:.Ala padła,bo ostatnia noc w połowie nieprzespana przez kaszel:baffled:.teraz ładnie oddycha,ale coś jej się na początku w nosku gotowało,a w dzień nie kaszlała wcale.nic nie rozumiem:baffled:.
za to mój mąż poszedł na piwko z kolegą:tak:
balbinka cieszę się ,że wyniki ok:tak::-).szkoda tej owulki,ale wiesz,w naturze nigdy nic nie wiadomo:tak:.ja miałam zabąblowane całe jajniki i podobno owulki wogóle nie było,a tu nagle w tamtym tyg teścik pozytywny wyszedł:tak:.cuda się zdarzają,życzę i Tobie takiego malutkiego cudu:tak::-).oczywiście weekend zapowiada Ci się rewelacyjnie:-D
sol moja Ala tak mnie rok temu próbowała,z 2 razy nie chciała zejść z placu,ryk i tarzanie się w piasku,a ja stałam cierpliwie i czekałam i wcale nie obchodziło mnie,że ludzie patrzą:tak:.takie są dzieci:tak:.a moja dziś wtrąbiła cały kisiel i na jutro galaretkę zrobiłysmy:tak::-)
mama05 pozdrów Josephine:tak:.jak tam samopoczucie przy @?
wiola gdzie jesteś??więcej wiary w siebie:tak::-)

BIBINKA-moje samopoczucie ogolnie OK-daje rade,jakos biore tabletki-wiem ze robie to zeby miec dziecko i mi lzej-wiedzialam,ze to sie tak skonczy,wiec zalamki nie ma;-)pewnie bylo by super gdyby sie udalo bez wspomagaczy,ale wiedzialam ,ze lekko nie bedzie,ale damy rade-musimy:tak:Balbinka- chyba sie WIOLKI nie doczekamy tak jak SZAFIRKA:no:

Witam wieczorowo...
Pomału zaczynam się szykować do staranek o drugiego Malucha. Wczoraj robiłam 2 badanka plus morfologię- mają być za tydzień, wizyta u lekarza i jak pozwoli no to zaczynamy. A zaraz po odejściu Maciusia twierdziłam, że przynajmniej dwa lata, ale tak bardzo chcę mieć Dziecko tu na ziemi i przytulić Je w ramiona...
Tak bardzo boli, że Maciusia nie mogłam przytulić:-(

BIBINKA-dobre;) my z Tomkiem mielismy isc do kina na koncowce ciazy z Zuza i tak przekladalismy termin i przekladalismy,az w koncu pasowalo i mielismy isc w niedziele pod koniec sierpnia(termin mialam na 9.9.)przychodzi niedziela a ja Go budze o 6 ,ze chyba sie zaczelo bo czop mi wylecial i krew mi leci i musimy jechac-i tez mi mowi ze wolalam isc rodzic niz z nim isc do kina :)urodzilam 2 tyg przed terminem...

reklama
Ewcia, trzymam mocno kciuki! Uda nam się‼ wszystkim, zobaczycie!
Ja sobie dzisiaj tak myślałam, że fanie by bylo kiedyś się spotkac wszystkie razem - jakis taki weekendzik cieplutki, chałupkę w górach lub nad morzem wynająć i "poplocić" ile wlezie ;)

Ogladałam dzisiaj na TVN "Uwagę" i az mi ciarki przeszły. Kobieta z obumarlą bliźniaczą ciążą i lekarz nie chciał jej przyjąć. Kazał czekać aż się zwolni miejsce - szok!!! Zrozpaczona kobieta poprosiła redakcję TVN o pomoc. Ehhhh nie dość, że ludzie trgedię przeżyli to jeszcze tak ich traktują. Dla mnie jest to nie do przyjęcia!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry