maryla86
Fanka BB :)
mama05: no ja najpierw miałam tak że po odstawieniu we wtorek dostawałam w czwartek potem raz nie zrobiłam przerwy i mi się przesuneło i od tego czasu dostaje tak w sobote a teraz tej ostatniej nie wziełam to myślałam że w piątek przyjdzie no ale narazie nie widac może znowu rozlegurowałam no jak do poniedziałku nie przyjdzie to we wtorek rano zrobie ale wczesniej napewno nie ale chyba przyjdzie bo jakos tak dziwnie spokojna jestem i sprawdzam co chwile tylko czy nie przyszła 

no ja tez dałam komentarz pod jedno zdjęcie

a klienci dziś tak średnio na jeża no ale nie jest najgorzej czekam aż dojda czapki bo wczoraj zamówiłam a tu dupa kurera jeszcze nie ma no ale może znowu puźniej przyjedzie
oby
tak tak sol to szalona kobieta i wysłała mi kartke na święta
mój psychol 
Wiolka nie łam sie ja mam czuba za męza i te jego teksty że będziemy mieć obcego jak córka to alkaida a syn to bin laden i wogule chłop nie wie co przysięgał na ślubie bo jak sie sprzeczamy to on mówi tak łatwo sie mnie nie pozbędziesz a poza tym było na dobre i złe a ja do niego w naszej przysiędze tego nie było no do bra to że cie nie opuszcze a ja do niego to nie nasza przysięga taka jest w kościelnym a my na cywilnym tego niemieliś a on to co ja ci własciwie obiecywałem ??? no i jak tu takiego w łep nie trzasnąć ale wiedziałam co brałam i ty tez a naoguł jesteście szczęsliwi jak my niedługo będziecie mieli swoje mieszkanko i będzie si zobaczysz

no ja tez dałam komentarz pod jedno zdjęcie
a klienci dziś tak średnio na jeża no ale nie jest najgorzej czekam aż dojda czapki bo wczoraj zamówiłam a tu dupa kurera jeszcze nie ma no ale może znowu puźniej przyjedzie
tak tak sol to szalona kobieta i wysłała mi kartke na święta
Wiolka nie łam sie ja mam czuba za męza i te jego teksty że będziemy mieć obcego jak córka to alkaida a syn to bin laden i wogule chłop nie wie co przysięgał na ślubie bo jak sie sprzeczamy to on mówi tak łatwo sie mnie nie pozbędziesz a poza tym było na dobre i złe a ja do niego w naszej przysiędze tego nie było no do bra to że cie nie opuszcze a ja do niego to nie nasza przysięga taka jest w kościelnym a my na cywilnym tego niemieliś a on to co ja ci własciwie obiecywałem ??? no i jak tu takiego w łep nie trzasnąć ale wiedziałam co brałam i ty tez a naoguł jesteście szczęsliwi jak my niedługo będziecie mieli swoje mieszkanko i będzie si zobaczysz
Ostatnio edytowane przez moderatora:
;-)napewno przyjdzie
a do wtorku to juz musi bo chyba nowe opakowanie zaczynasz ,co??
ja wlasnie wzielam 2 tabletke.BIBINKA- zaraz ma wizyte z Ala-ciekawe co tam wyjdzie .i BALBINKA- tez ma na 15

SOL- tubisiowy krem-skąd ja to znam
MARYLKA- jak tam kurier-byl????
Jeśli wygram to mnie M zabije chyba :-( Zobaczę jutro bo aukcja się kończy w poniedziałek o 9 rano. Jakby coś to się wycofam - mam nadzieję ze babka mnie wyłączy z licytacji jakby co