Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A zabawki naprawdę fajne - w zestawie jest 18 zabawek - wszystkie firmówki i jak widać na zdjęciach nic nie uszkodzone - tyle że anglojęzyczne
Ale jakbym chciała jej kilka z tego zestawu kupić w Polsce to bym zapłaciła więcej niż zalicytowałam 

- nie wiem jak ale postaram się wygrać którąś z aukcji tego gościa bo ma kilka modeli - quadów i samochodów 
Tylko żebym jeszcze wiedziała gdzie mi Karola mój metr krawiecki posiała to fajnie by było 

MARYLKA- nie pilam kewy bo juz 2 dzis byly-wzielam magnez i od razu oczy jak 5 zl
dzieci koncza jogurty i zaraz idziemy na rowery-Tom bedzie po 19 to musze ich troche przegonic jeszcze po podworku bo jutro...
ach nawet nie chce o tym myslec,ze ma jutro padac
Domi spal 3 godziny-jak zawsze i teraz znow -niech moc bedzie z nim

nowa dawka energii wstapila.a Josephine robila test i na szczescie 1 kreska bo przy tych lekach co bierze to nie halo byla by ciaza
ogolnie wszystko u Niej gra-jutro mąż przyjezdza do Pl na week.
no fakt szkoda,ze owulka juz byla,ale i tak warto sie przytulic-tyle czasu sie nie widzieliscie...i wiesz co -mam nadzieje,ze nieurazilysmy czyms Wioli bo po poludniu sie rozlaczyla i nie ma Jej i jest mi przykro bo nie chcialam zle
mam nadzieje,ze jutro sie odezwie i powie,ze rozmawiala z mężem i jest lepiej
ja dopiero wrocilam z dziecmi z rowerow i wlasnie jedza kolacje-za pol godziny bedzie Tom