• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No tak - sobota - wszystkie się wymyły :-D
A u mnie śliczne słoneczko wyszło tylko brzydki wiaterek jest ale po za tym bardzo ładna pogoda :tak:

reklama
hej kobitki ja dziś i jutro w pracy - bo jutro handlowa :( i od rano deszcz nawala :(
Sol ty kobieto kończą ta prace bo mało czasu zostało :) - musze Cie przypilnować troszke bo wiem że samemu to sie nigdy niechce i zawsze coś ważniejszego sie znajdzie
Wiolka super że wpadłaś tylko czemu na tak krótko jesteś zła na nas??????
a do mnie w nocy przyszła @ - naszczęście sie zabezpieczyłam :):) i dziś mnie pobolewa podbrzusze troszke :(

maryla - ja robię cały czas teraz tylko ze jest problem - prawie niemożliwe się wydaje zrobienie tego co ja chcę zrobić :-p

hehe - wycwaniłam się - pod nieobecność męża zadzwoniłam do chrzestnego jak to mogę zrobić żeby działało :-D I on mi powiedział kroczek po kroczku - tylko ze on ma nawijkę straszną i jak zacznie mówić to mówi bardzo szybko i zaczyna się jąkać :-D I za pierona nie mogę go chwilami zrozumieć - musiałam go hamować z mówieniem żeby go zrozumieć :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry