mama05
prrrryy szaaaalona :))
DZIEWCZYNY- a wiecie jak to sie mowi-jak dziecko pierwsze slowo powie tata to kolejne dziecko bedzie synem a jeslo powie mama to bedzie corka

Zuza powiedziala TATA i jest Domi a Domi pierwsze slowo mama i zobaczymy czy bedzie corka;-):-):-):-)NIKA- mi nieraz tez tak sie robi i szlag mnie trafia wtedy!!WIOLKA- NAUCZYSZ SIE GOTOWAC-POWOLI,NA SWOIM DOJDZIESZ DO WPRAWY

Zuza powiedziala TATA i jest Domi a Domi pierwsze slowo mama i zobaczymy czy bedzie corka;-):-):-):-)NIKA- mi nieraz tez tak sie robi i szlag mnie trafia wtedy!!WIOLKA- NAUCZYSZ SIE GOTOWAC-POWOLI,NA SWOIM DOJDZIESZ DO WPRAWY

niedobór fazy lutealnej, nie mogłam utrzymać ciąży i takie błędne koło. Aż szlag mnie trafił, poszłam do pracy, wzięłam Clo i zaskoczyło - faza lutealna ok, ciąża prawidłowa ale ze względu na poprzednie sytuacje określona mianem zagrożonej. A łatwo nie było bo co rusz musiałam mieć usg, wylądowałam w 17 tygodniu ze skurczami i plamieniem - zagrażające poronienie - leki i jakoś dociągnęłam do tego 9 miesiąca. A teraz jest niby ok, ale się nie nastawiam że bez clo się uda
Po za tym co to za radość ciąży jak od 6 do 31 tygodnia rzygałam jak kot 3-15 razy dziennie