Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mojego narazie nie umiem przekonać i chyba odpuszczę - czerwiec/lipiec też może być 

ja niestety nie przyspiesze bo jak wezme 2 opakowania to moze nie byc efektu z tym moim jajnikiem-takze u mnie zostaje czerwiec-choc z jednej str.nie moge sie doczekac a z drugiej zastanawiam sie czy nie bedzie nam za ciezko-czy damy rade........wczoraj rozmawialam o tym z Tomkiem...
aaa tak sobie pomyslalam,ze moze nie wszystko stracone...ile godz.spoznil sie twoj m.na owu?bo jajeczko zyje ok.12,czasami troche dluzej,to cecha indywidualna,a plemnikom potrzeba ok 12 w ciele kobiety do osiagniecie ostateczej dojrzalosci.jesli spoznil sie kilka godz.max.12,to jest jeszcze szansa:-)

Witam się z rana kochane gotowa na przyjęcie całej masy klientów
wiecie co mi się dziś śniło ?? że urodziłam (szybko i bez większego bólu) pieknego synkanie pamiętam jak wyglądał tylko że powtarzałam patrzcie jaki piękny synek
ale sie uśmiechnięta obudziłam
nawet mój Kamil dziś sam po bułku poszedł
- a to rzadkość
Acha oboje wczoraj stwierdziliśmy ze gumki uzywamy puki są a potem co ma być to będzie![]()

tylko nasz synek to był klon mojego M. Urodził sie nawet z takim samym, małym zarostem 

he he he

a 3 kwietnia ma Karola. A że M będzie prawdopodobnie 1-4 poza Kielcami to urodziny obojga spadną na mnie. W tym zakup prezentu dla tamtego bąbla. Już zaczyna mi pomysłów brakować. Jak dotychczas to mieliśmy ubaw bo odkąd jestem z M i kupujemy razem dzieciakom prezenty bo M ma siostrzeńca i siostrzenicę to nasze prezenty są zawsze najfajniejsze
Na święta Bartek z Sandrą jak dostali nasze prezenty to przez całą wigilię bawili się zabawkami od nas, nie od rodziców czy dziadków jednych czy drugich ale właśnie od nas
Mieliśmy ubaw co nie miara
No i skoro tak już 3 lata ciągniemy to nie możemy stracić prestiżu u dzieci - bo prezenty nie są jakieś wybujałe - tak do 50-60 zł na łebka - ale są z pomysłem - tylko ja ostatnio odmóżdżona jestem i nie mam pomysłu. Trzeba się będzie wybrać na rajdzik po sklepach to może coś wymyślę/wynajdę