• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol teraz jeszcze szostke w totka ustrzelisz....
mama od kiedy wychodzilas ze swoimi dzieciaczkami na zakupy do centrum handlowego albo czegos takiego?
WIOLKA- ja dosc pozno w porownaniu z niektorymi mamami krote potrafia isc juz z m-czynm dzieckiem:baffled:Zuza miala jakies 7,8 m-cy a z Domisiem tez cos kolo tego-z tym,ze czesto jezdze sama bo sprawnirj mi to idzie jak nie trzeba za mnim patrzec tylko mozna sie na zakupach skupic:tak:wtedy Tom z nimi zostaje a ja brykam do centrum handlowego lub marketu,ale wiadomo,ze czasem jak kupuje cos dzieciom to musze im przymiezyc i wtedy musza byc ze mna(buty,kurtka itp)napewno nie jezdze jesienia i zima bo wtedy to jedne bakterie lataja-kazdy kicha,prycha-wole pojechac sama -mi sie to przyda i sprawniej pojdzie;-)SOL- bardzo sie ciesze razem z Toba-kamien z serca ,co??:tak:KPI-fajnie ,ze wlecialas do nas i masz racje-juz niewiele Ci zostalo wiec trzeba troche zwolnic i pobyc w domku:)) a planujecie szkole rodzenia??? WIOLKA- ja tez dzis pomyslalam o PYZUNI- i niestety obawiam sie najgorszego.....za dlugo milczy....

Ostatnia edycja:
reklama
pco mam stwierdzone. Tarczyca wykluczona więc zostaje huśtawka hormonalna.
mialas robione pryeciwciala pryeciwtarcyzcowe anty tpo i anty tg?

No szkoda, że sie nie wyrobił, najgorsze jest to, że moja kolejna owulka wypada akurat wtedy jak wylatuje do Monachium :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak, tak wspominała moja gin o tej zatoce ;-)
aaa tak sobie pomyslalam,ze moze nie wszystko stracone...ile godz.spoznil sie twoj m.na owu?bo jajeczko zyje ok.12,czasami troche dluzej,to cecha indywidualna,a plemnikom potrzeba ok 12 w ciele kobiety do osiagniecie ostateczej dojrzalosci.jesli spoznil sie kilka godz.max.12,to jest jeszcze szansa :tak::-)

Dziewczyny trzymać tu kciuki za mnie. Staram się o dodatkową kaskę z pracy i walczę o nią od listopada. Teraz walnęłam maila do "decyzyjnych" i niech się określą wreszcie. Zawsze to na pampersy by starczyło dla dwóch bobasów. Wiem że nasze kciuki pomagają, więc please...
trzmam kciuki,kaski nigdy za wiele,tymbardziej przy powiekszajacej sie rodzince :tak:

"stań w kącie na tyle minut ile masz lat" :-D:-D:-D Ale śmiał ze mnie :-D:-D:-D a ja sama z siebie... no co:confused::confused: Oglądało się parę razy w życiu "Supernianię" :-):-)
hehehe dobre :-D:-D:-D bede musiala to zastosowac :-D

Sol,super,ze stronka zaakecptowana :tak:
Mama,ja mialam taka noc jak ty :baffled: i do tego poranek :-( po tym poronieniu mialam zwiekszyc dawke 1 leku i najpierw w nocy mialam nudnosci i kolatanie serca,a rano biegunka,potem wymioty i znow biegunka na maxa,jestem ledwo zywa :baffled:

a w ogole to witam sie :-) bo zapomnialam z tego wszystkiego :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WITAM Cie SZAFIREK:tak:to wspolczuje nocki,ja sie caly dzien nie moglam docyrać(jak to sie mówi w Poznaniu)marze,zeby zaraz isc spac-pól dnia ziewam:-(Zuzka juz spi,zaraz Tom kapie Dominika-obejrze M jak milosc i normalnie ide spac:tak:i licze,ze w nocy nai bedzie padac bo kolejna taka nocka to bedzie masakra...

Szafirku, dobra metoda z tym katem hehe. tylko ze moj cos nie chcial do niego isc hehe
jejku... to okropne co piszesź z ta szwagierka. ja jak bede w ciazy w koncu to nie wybiore raczej szpitala w miejscu gdzie bede mieszkac tylko oddalony 40km. tez slyszalam wiele zlych rzeczy jak gronkowiec kilkukrotnie i w ogole, wiec wole nie ryzykowac

Witam kochane:-D
Ja dopiero teraz bo mam gorącą linię z bratem:cool2::cool2: On już poszedł spać a ja jeszcze do was zaglądnęłam:tak:
MAMA - żeby już nie padał deszcz i przespanej nocki kochana;-)
WIOLKA - szkoda że musisz komputer już spakowac i wysłać:no:
BIBINKA - zdrówka dla Aluni i dla Ciebie:happy2:
MARYLKA - tak trzymać:tak: super że przyspieszacie staranka:-)
ZAPMARTA - walcz jak lwica o swoje;-)
SOL - wygląd nowej stronki super:tak::tak:
KPI - teraz odpoczywaj i czekaj na Malutką:tak:pozdrawiam

Jutro raczej tez będę tak późno więc już dziś życzę wam miłego i udanego wtorku:cool2::cool2:
Trzymajcie się kochane:-)

Witam was kochane i serdecznie pozdrawiam:)
Ja nadal jeszcze tydzień urlopuję się w Pl:)
Dużo czasu poświęcam na zdjęcia i spędzam czas z rodzinką:)
Duże buziaki dla was!

To ja dzisiaj zaczynam :confused: :-D Witam się porannie :tak:

A ja dzisiaj mam przerąbane :-D Muszę iść na EEG między 11 a 14 i nie wiem na którą dokładnie bo doktorek nie odbiera, Teściowa zabierze Karolę jak skończy pracę - kole 10.30-12 w zależności ile jej zejdzie. A między 12 a 14 ma przyjechać kurier z paczką od dziadka dla Karoli. A M w pracy do 14. :shocked2::no:
Szaleństwo dnia dzisiejszego rozpoczęte. Na dodatek M zabrał mi dokumenty na uczelnię bo zostawiłam je w lego plecaku a po badaniach muszę lecieć je złożyć żeby nie wywalili mnie z uczelni za niezłożenie pracy :sorry2::-D Totalne wariactwo dzisiaj.

mama - kamień z serca :tak:

Szafirek - nie wiem już na jakie dokładnie mi przeciwciała robili bo ukradli mi wtedy coś kole pół litra krwi i stwierdzili że muszą porobić testy - a ja chudsza o jakieś 0.5 kg stwierdziłam że mi wszystko jedno :-D Pamiętam tylko że wykluczyli wtedy chorobę autoimmunologiczną a ponoć badali pod każdym kontem.

Spadam się zbierać bo nie mam pojęcia o której zadzwonią żebym przyjechała a muszę mieć Karolę jakby coś wyszykowaną i siebie ubraną.

WITAM sie i ja;-)SOL- no to szalej dzisiejszego dnia:tak::tak:masz energie po zalatwieniu sprawy z praca to szalej:-D:-D:-Dzycze,zeby starczylo dnia na pozalatwianie spraw:tak:a ja wyspana-poszlam spac przed 22 a wstalam o 7.40 ez zadnego przebudzania w nocy;-)teraz wcinam sniadanko-kanapki z zoltym serem i korniszonki+ kawa:-Dlece nadrobic wczorajszy wieczor.MILEGO DNIA WSZYSTKIM!!!!!!!!

Witam się z rana kochane gotowa na przyjęcie całej masy klientów :):)
wiecie co mi się dziś śniło ?? że urodziłam (szybko i bez większego bólu) pieknego synka :):) nie pamiętam jak wyglądał tylko że powtarzałam patrzcie jaki piękny synek :) ale sie uśmiechnięta obudziłam :) nawet mój Kamil dziś sam po bułku poszedł :):):) - a to rzadkość :)
Acha oboje wczoraj stwierdziliśmy ze gumki uzywamy puki są a potem co ma być to będzie :)

reklama
Witam kochane:-D
Ja dopiero teraz bo mam gorącą linię z bratem:cool2::cool2: On już poszedł spać a ja jeszcze do was zaglądnęłam:tak:
MAMA - żeby już nie padał deszcz i przespanej nocki kochana;-)
WIOLKA - szkoda że musisz komputer już spakowac i wysłać:no:
BIBINKA - zdrówka dla Aluni i dla Ciebie:happy2:
MARYLKA - tak trzymać:tak: super że przyspieszacie staranka:-)
ZAPMARTA - walcz jak lwica o swoje;-)
SOL - wygląd nowej stronki super:tak::tak:
KPI - teraz odpoczywaj i czekaj na Malutką:tak:pozdrawiam

Jutro raczej tez będę tak późno więc już dziś życzę wam miłego i udanego wtorku:cool2::cool2:
Trzymajcie się kochane:-)

NIKA- u mnie nocka super,nie padalo wiec spalismy jak te susly :):):):):) mam nadzieje,ze dzis popiszemy wieczorkiem-chyba,ze znow tak pozno bedziesz...Tobie rowniez milego dnia i do napisania;)) AGNIESZKA kk- SCISKAMY i pozdrawiamy-fotki ladne-a ta kaczka jak cierpliwie pozuje:):):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry