Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kocurku a skończyłaś już 35 lat? Ja do czerwca mam 32 lata i na żadne badania nikt mnie nie kieruje...Ale usg genetyczne to chyba każda ciężarna ma? To jest to usg w 12-14 tygodniu z wszystkimi pomiarami?
KOCUREK- no moze ogolnie jestem szczupła,ale oponkę swoją mam )
ale wlasnie stoi kolo mnie woda i popijam co chwile...łudząc sie,ze to cos da )))))))
MŁODA- kumpela miala wlasnie robione wyniki i po 13 bedzie wynik bety i sie okaze,ale gin cos tam na usg widział-malutki pecherzyk i bedzie w szpitalu do poniedziałku,jak sie nie wyjasni do poniedziałku to we wtorek zabieg...tak sprawy wyglądają-narazie czekam na info jak z betą...
just - a musisz zostac w 3miescie? Ja jestem z Gdanska (tzn. nie mieszkam tam juz od lat ale moja rodzina i znajomi tak) - popytam czy ktos czegos taniego nie ma do wynajecia.
poki co znalazlam to: http://www.oferty.net/wyniki/?typ=m&idwarunkow=1 - jest troche mieszkan ponizej 800 zl jak chcesz moge Ci pomoc podzwonic, popytac
lil no stuknie mi za miesiąc :-) tak tak - to jest właśnie TO genetyczne ze wszystkimi pomiarami )) nie sądzę, żeby moje się jakoś różniło, może tylko tym, że mi będzie to robił "patolog"
POK: kurcze dziękuję, jeśli mogłabyś coś wskórać, to była bym wdzięczna, bo jest już tak trochę nerwowo, ja bym chciała na spokojnie już sobie mieszkanko przygotować dla siebie i Maluszka, graty zacząć zwozić itp... a tu taki dół... dowiedziałam się, że w MOPSie istnieją takie dotacje, tu w Gdyni, że dopłacają do mieszkania nawet do 1000 zł, ale pani, która ostatnio u mnie była, nawet jednym słowem nie wspomniała i wymigiwała się od odpowiedzi....